Güncel oyun keyfi olarak Valorant mı CS2 mi?

Buradaki sorum asla oyun mekaniği karşılaştırması üzerine değil.
Her açıdan değerlendirip hangisinde daha çok keyif alabiliyorsunuz?

Ben eskiden Valorant oynamaktan keyif alırdım ancak son 1,5 senedir oyun oynamıyorum. 1 kez Valorant'a girdim, çoluk çocuk kaynıyor, maçım keyifsizdi yani.

CS2 kanadında ise hile problemleri hâlâ hat safhada diye duyuyorum. Siz hangi FPS oyununu oynamaktan daha çok keyif alıyorsunuz?

Vallahi ikisini de uzun zamandır oynamıyorum ama saf keyif olarak düşününce sanırım Counter-Strike 2 tarafı bana daha çok hitap ediyor. O daha sade, daha direkt bir tat veriyor gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürekli maç kazanırsan ikisi de zevkli gelir. Valorant'ı 1-2 kere oynamışımdır, yoksa sadece R6 ve CS oynamaktayım; o yüzden CS derdim. Public oynaması hâlâ zevkli.

Benim için CS2. Şahsen bana diğer oyuncuların söylediği kadar hile gelmiyor, hatta hile kavramının çoğu kişi tarafından abartıldığını düşünüyorum.

Abartılma işini şu şekil anlatayım: Daha geçen gün takımımıza tertemiz adam geldi. Sadece fazla vurdu diye arkadaşı sohbete "Beyler bizim adam hile" dedi. Karşı taraf inandı ve delirdi. 3 tur sonra teslim verdiler. Adam hile değildi. Sonraki el yine karşımıza geldiler. Bu sefer bana hile dediler. Hikâye bu kadar.

Son düzenleme:
Ben 3. göz olarak abimi izliyorum. Gece gündüz valorant oynarken artık toksiklikten bıraktı 1 ay önce. Son 1 aydır CS'ye sardı. Keyif aldığını görüyorum. Hile olarak benim yanımda da denk geldi, ama paralı sürümde daha hiç hile çıkmadı.

Benim için CS2. şahsen bana diğer oyuncuların söylediği kadar hile gelmiyor hatta hile kavramının abartıldığını düşünüyorum çoğu kişi tarafından.

Ben katılıyorum seçkinim var şu ana kadar 2 3 kere hile geldi maksimum. 500 saatim var.

Gerçekten Valorant'ı oynarken kişilerin ruhu ve sıkıcılığı oyunu tatsız hale getirebiliyor eskiden bu kadar baskın değildi.

Valorant bir zamanlar keyifliydi. CS her zaman keyif veriyor. 4 aydır girmiyorum yeni gelen güncellemeler ile ne oldu fikrim yok ama 4 ay öncesine kadar CS2 derim.

@Veira ama ben CS2'den sıkılabiliyorum hep aynı şeyleri yaşıyormuşum gibi hissediyorum ama ara verince yine keyifli oluyor sizde aralıksız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…