Güncel tarayıcı anketi: Hangisini kullanıyorsunuz?

hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz

• Google Chrome

• Microsoft Edge

• Mozilla Firefox

• Opera

• Vivaldi

• brave

• Yandex

• DucDuckgo

• İnternet ve Chromium

• Opera GX

• Apple Sfaari

• waterfox

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Bravede anlamsız bir şekilde RSS eşitlenmiyor bunun dışında güzel çalışıyor.

Bravein bu kadar kullanıcısı olduğu tahmin etmiyordum şaşırttı baya.

Mobilde Brave en iyisi tartışmasız. Neden Brave'i lowercase yazdınız tek onu anlamadım gerçi.

Mobilde Brave en iyisi tartışmasız. Neden Brave'i lowercase yazdınız tek onu anlamadım gerçi.

Öyle yazmadım ki, ekran görüntüsü atar mısınız?
Shorts engelleme gelmiş Brave tarayıcıya. Çerezleri engellemesi de güzel zaten. Twitch adblockerı bu anketin yorumlarında gördüm ama ben kick kullanıyorum. Firefox Techolay'da bildirim göndermiyor motor kaynaklı mı bilmiyorum. Geçiş yapıyorum şimdi.

Siteye göre renk değişmesini unutmuşum bravein internet gibi çalışıyor.

Brave'e karşı bir yapı var hocam, küçük harfle itibar suikasti düzenlemeye çalışıyorlar. Yer mi Anadolu çocuğu...
Yapı olmasydı şimdi 1.ydi de yapı var işte yapıyla Chrome lider.

Yapı olmasydı şimdi 1.ydi de yapı var işte yapıyla Chrome lider.
Brave'i kaç kere kurup silmişimdir, hala adam edemediler. Privacy fanatizmine saplanıp kaldılar, hoş ya onu da beceremediler. Bazı fontlar bile düzgün yüklenmiyordu en son. Birkaç eksantrik sitede de patlayınca dayanamayıp tarayıcı mezarlığıma gömdüm, artık ebedi istirahatgahında.

Firefox babanın yeri ayrıdır ama. Chrome'un arkasını Firefox toplar. Maalesef optimizasyon problemleri yüzünden sürekli kullanılacak bir tarayıcı olmaktan uzak.

Firefoxta optimizsyon sıkıntısı çekmiyorum bu aralar iyi. En son ne zaman kullandınız şkş tarayıcıyı da? İlk kullanışta güzel geldi ama Firefoxu uzun süre kullandığım için değişik geliyor şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…