Brave, androidde reklamsız Chrome arayışımda Firefox + reklam engelleyici yavaşlığından dolayı kullanmaya başladığım tarayıcı. Gece modu da işime yarıyor. Kendimi her şeye tarayıcımdan erişmeye alıştırdığımdan yuvaya dönüştü. Bu vesileyle PC'ye de taşıdım.

Firefox kadar hantal bir tarayıcı daha görmedim. Hala aynı mı bilmiyorum ama bazen adres çubuğuna bir şey yazıyorum dönüyor da dönüyor dönüyor da dönüyor.. İnternetle alakalı değil abi. Açıyorum Chrome'u şak diye geliyor ya da Brave.

Zen kullanıyorum, çünkü; hem özelleştirme seçenekleri benim için iyi seviyede, çoklu işlemler yaparken sekme karmaşası yaşamıyorum, arayüzü anlaşılabilir, güncelleme desteği konusunda iyi bir tarayıcı ve Firefox tabanlı.

Yani merak ettim, ben Brave kullanıyorum. Eskiden Opera GX kullanıyordum, aşırı fazla RAM yiyordu, o yüzden hafif bir tarayıcı istedim. Aynı zamanda aşırı minimal arayüzü hoşuma gitti. :)
Chrome kullanıyorum, ondan önce Brave vardı, ondan önce Zen kullanıyordum, ondan önce Edge vardı, ondan önce de düz Opera vardı.
He, ondan önce de Vivaldi vardı. Nedenini sormayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarda Arc'dan kaçtım satıldı diye. Benziyor diye Zen'e geçtim. Gerçekten çok yavaş. Safari'ye taşınacağım muhtemelen. Düzgün Webkit tabanlı alternatif bulamadım. Telefonda doğrudan Safari'den devam.