Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?

• Oy verenlerin toplamı
    114

Aykut551

Yetkin
Makaleler
1
Nedenini açıklarsanız daha iyi olur.
Mesela ben Firefox Fork'u olan Zen Browser kullanıyorum çünkü Vertical Tab hoşuma gidiyor ve Chromium'da olmayan uBlock Origin ve Gesturefy kullanabiliyorum.

Nedenini açıklarsanız daha iyi olur.
Mesela ben Firefox Fork'u olan Zen Browser kullanıyorum çünkü vertical Tab hoşuma gidiyor ve Chromium'da olmayan uBlock Origin ve Gesturefy kullanabiliyorum.

@Aykut551, bende eski Zen Browser kullanıcısıyım,güzel bir browser en önemlisi de gizlilik sunması Firefox tabanlı ve gizlilik ihlal eden Firefox özellikleri yok.şu an Brave kullanıyorum ve Brave'in kendi özel ayarlarından uBlock Origin aktifleştirebiliyorum ve diğer manifest V3 uzantılarını aktifleştirebiliyorum(bazıları,hepsi değil.)

Yani uzatmak istedim fakat başka biri gelip çok başka bir isim verecek ve sürekli eklemek soruda kalmak yerine fork demek daha kolay.
Techolay'ın tespit edebildiği tüm işletim sistemi ve tarayıcı listesini yayınlayacağım. O zaman güzel anket yapılabilir. Artık seçenekler arasına "Minecraft In-Game Browser", "PS3 Browser" bile koyarsınız. 😎 Şaka bir yana oy almayacak seçenekleri elersiniz.

Pale Moon kullanıyorum. Kullandığım Pale Moon sürümü ise kendi derlememdir.

Building Palemoon I.webp

Building Palemoon II.webp