Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?

• Oy verenlerin toplamı
    114
Yine @Hasan Merkit'in işine yarayabilecek bir konu.
Ben şahsen tüm cihazlarımda Google Chrome kullanıyorum.
Başlığı görür görmez bilmediğimiz bir tarayıcı var mı diye not almaya geldim. :cool:

death-note-light.gif

Death Note'a mı yazcaksınız tarayıcıların repoları kalp krizi geçirmesin :D
ChatGPT'yi, "Bu sitedeki metni yorumlar mısın?" diyerek kendi sitemize sokup otomatik header verilerini kopyalamış insanlarız biz. Dikkatli olun. :cool:

ChatGPT buradaki konuya cevap yazsa bizim eklenti tespit eder. ;) Örnek simüle edeyim.

Yakın zamanda da tespit edilemeyen Firefox tabanlı tarayıcıların geliştiricileri ile iletişime geçmeyi planlıyorum.

ChatGPT'yi, "bu sitedeki metni yorumlar mısın?" diyerek kendi sitemize sokup otomatik header verilerini kopyalamış insanlarız biz. Dikkatli olun. :cool:

ChatGPT buradaki konuya cevap yazsa bizim eklenti tespit eder. ;) örnek simüle edeyim.

Yakın zamanda da tespit edilemeyen Firefox tabanlı tarayıcıların geliştiricileri ile iletişime geçmeyi planlıyorum.

Hocam sizden korkmak lazım.

Bir şey soracağım. Hiç Instagram'ın veya Steam oyuniçi arayüzünden Techolay'a giren oldu mu?

Bu arada eşitleme özelliği olsaydı muhtemelen Brave geçerdim. Chrome beni Manifest V3 olayından sonra beni çok baydı.

Bir şey soracağım. Hiç Instagram'ın veya Steam oyuniçi arayüzünden Techolay'a giren oldu mu?

Bu arada eşitleme özelliği olsaydı muhtemelen Brave geçerdim. Chrome beni manifest V3 olayından sonra beni çok baydı.

Kiwi browserdan girdim şu an. F droid de varsa browser onları da deneyebilirim :D bunu Firefox olarak görüyor muhtemelen Firefox'un altyapısı varsa onu kullanıyor sanırım.