Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?

• Oy verenlerin toplamı
    114
Kiwi browserdan girdim şu an. F droid de varsa browser onları da deneyebilirim :D bunu Firefox olarak görüyor muhtemelen Firefox'un altyapısı varsa onu kullanıyor sanırım.
Biz bu tarayıcıyı zaten biliyoruz. Ancak eklemek için hiçbir çalışma yapmadık. Çünkü maalesef geliştiricileri tarafından terkedildi.

Brave ile Firefox arasında gidip geliyorum. uBlock Origin olmazsa olmaz. Librewolf harici diğer Firefox forkları pek hoşuma gitmiyor.

Edge kullanıyorum. Chromium sağladığı hız ve Windows uyumu. Yer imlerindeki başlıkları silmeden tek tuşla simge olarak göstermesi, sayfa çevirisi, videolarda iyileştirme(keskinlik sağlıyor ayrıca Opera'da olması lazım), gizlilik koruma ayarları falan reklam engelleyici dışında işe yarıyor.

Chrome göre her türlü daha avantajlı. Diğer tarayıcıları da çok kez denedim. Brave, Firefox ve Opera'nın çeviri özellikleri(Opera'ya yeni geldi) akıcı çalışmıyor. Veya Brave gibi tarayıcılarda, ekrana çıkan arayüzler diğer Chromium tarayıcılar gibi iyi çalışmıyor. Firefox ve forkları genel olarak Chromium'a göre hantal ve yavaşlar. Bu farka alışınca ister istemez kullanasım gelmiyor.

Ben Zen Browser kullanıyorum tasarımı sade hoş ağaç tabanlı yani vertical tabs hoşuma gidiyor ve Firefox tabanlı olduğu için kullanıyorum.

Brave kullanıyorum çünkü diğer tarayıcılarda olan neredeyse her özelliğe sahip. Muazzam bir reklam engellemesi var ve sistemi pek yormuyor.