Hocam daha az telemetri toplayan gizlilik odaklı bir şey istersen bu Firefox forkunu öneririm. Firefox'un kendi topladığı telemetri ayarlarınıda kaldırıyor.
https://f-droid.org/packages/org.mozilla.fennec_fdroid/
Aşağı kaydırıp şuradan indirebilirsin, ek olarak eklentiler kısmından kesinlikle uBlock kur. Firefox'un en iyi özelliği UBlock'un düzgün çalışması.
Eki Görüntüle 192237
Hocam Android'teki Firefox Fork'leri stabil değil Stok Firefox kadar, hepsini denedim
Ama bu Firefox deli gibi RAM tüketiyor ya, yok mu bunu azaltmanın bir yolu? uBlock dışında eklenti yok.
@Liguori hocam bu Firefox'taki Google Safe Browsing'i nasıl kapatabiliyoruz, Android özelinde?
Biraz önce meraktan about:config sayfasına Google yazayım ne çıkacak diye bakayım derken, Google ve Google'ın Safe Browsing'i ile ilgili birçok girdi gördüm, bunları iptal etmenin bir yolu var mı?
Eğer Firefox kendi Google'a veri gönderiyorsa bizim kullanmamızın ne anlamı kalır ki? Yukarıda da bahsettiğim gibi sırf Google'a veri göndermesin diye bi' tık da olsa hantallığına ve hayvani RAM kullanımına katlanıyorum.
Firefox 144 ile hız konusunda bi' tık iyileştirme var, beğendim
Son düzenleyen: Moderatör: