Detaylar
Kim cevapladı?Brave Chromium tabanlılar arasinda en sevdiğim tarayıcılardan birisi. Ama tek ve ufak bir kötü yanı yüzünden kullanmıyorum. Bazen bazı konularda takıntım olabiliyor. Brave'in yerleşik yapay zekası leo AI kadar -1 IQ bir AI görmedim. Sırf AI a sinirlendiğim için bıraktım Brave'i. Biliyorum inanılmaz saçma bir sebep. Ama hocam bir yapay zeka(yerleşik bir de) yapıp koyuyorsunuz bari biraz zahmet edip tam yapın. Bu yapay zeka değil yapay. Zekayı koymayı unutmuşlar. Sırf bu yüzden Edge kullanıyorum. Kaynak tüketimi de çok değil Edge'in.
Brave Chromium tabanlılar arasinda en sevdiğim tarayıcılardan birisi. Ama tek ve ufak bir kötü yanı yüzünden kullanmıyorum. Bazen bazı konularda takıntım olabiliyor. Brave'in yerleşik yapay zekası leo AI kadar -1 IQ bir AI görmedim. Sırf AI a sinirlendiğim için bıraktım Brave'i. Biliyorum inanılmaz saçma bir sebep. Ama hocam bir yapay zeka(yerleşik bir de) yapıp koyuyorsunuz bari biraz zahmet edip tam yapın. Bu yapay zeka değil yapay. Zekayı koymayı unutmuşlar. Sırf bu yüzden Edge kullanıyorum. Kaynak tüketimi de çok değil Edge'in.
Sıkıntı ne tarayıcıdaki AI ile ilgili?
AI tarayıcı olarak tek iyi olan Edge. Hangi dildeki yazıyı atarsan at Türkçe cevap veriyor. Ben hesap senkronizasyonu arıyorum ve Chromium tarayıcılar içinde arayüzündeki yenilikleriyle Vivaldi'yi seviyorum.
Perplexity comet yakında geliyor merak ediyorum nesi yeni. Chrome'u da almak istiyor perplexity AI.
Sıkıntı ne tarayıcıdaki AI ile ilgili?
AI tarayıcı olarak tek iyi olan Edge. Hangi dildeki yazıyı atarsan at Türkçe cevap veriyor. Ben hesap senkronizasyonu arıyorum ve Chromium tarayıcılar içinde arayüzündeki yenilikleriyle Vivaldi'yi seviyorum.
Perplexity comet yakında geliyor merak ediyorum nesi yeni. Chrome'u da almak istiyor perplexity AI.
Tarayıcıya lafım yok çok iyi ama yerleşik yapay zekası vasat. Bir soru soruyorum(cevabını bildiğim bir soruyu teyit ettirmek için) cevaplıyor sonra o konu ile ilgili kelimelerin yerlerini değiştirerek soruyorum öyle bir cevap veriyor ki ilk verdiği cevapla alakasız ve ilk verdiği cevabı yanlış çıkarıyor. Karşılık olarak ilkte farklı bir cevap vermiştin şimdi yanlış diyorsun diyorum ve yine son soruya verdiği cevabı yazıyor. Zor soru sorsam tamam belki hiçbir yapay zeka kusursuz değil hata yapabilir mutlaka diyeceğim. Sorduğum sorunun konusunu bilen biri bile bu nasıl yapay zeka der.
- Makaleler
- 2
Microsoft Edge
İki model biri şimşek hızıyla cevap veriyor yazıyordu, diğeride varsayılan.
İtachi Uchiha
Yetkin
Yeni konular
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-
-
-
-