themahonee

Başarılı
Selam,

Arkadaşlar oyuna bugün güncelleme gelmiş, 4 GB bende yaptım oyuna girdim. 1 yıldır kullandığım ayarların hepsi sıfırlanmış pov, hassasiyet, nişangah vs. bunları geri getirmenin bir yolu yok mu? sinirden oyunu sileceğim şimdi.

Selam,

Arkadaşlar oyuna bugün güncelleme gelmiş, 4 GB bende yaptım oyuna girdim. 1 yıldır kullandığım ayarların hepsi sıfırlanmış pov, hassasiyet, nişangah vs. bunları geri getirmenin bir yolu yok mu? Sinirden oyunu sileceğim şimdi.

Hocam sanmıyorum ama Steam üzerinden bulut kaydı yaptıysanız bir bakın isteseniz.

Hocam baktım kayıtlara yok dosya bütünlüğünü de doğruladım ilk defa başıma böyle saçma bir şey geliyor kaç kere güncelleme geldi oyuna neden gidiyor yani bu ayarlar anlamıyorum.

Hocam benim de pek bilgim yok benim yaptığım ayarlar duruyordu. Hatta ben internet kafede oynuyorum farklı masaya otursam bile bulut kaydı ile tüm ayarlarımı diğer masalarada çekebiliyorum.

Hocam benim de pek bilgim yok benim yaptığım ayarlar duruyordu. Hatta ben internet kafede oynuyorum farklı masaya otursam bile bulut kaydı ile tüm ayarlarımı diğer masalarada çekebiliyorum.
Evet mantıken öyle olması lazım zaten. Ama direkt oyunu sıfırdan kurmuşum gibi açtı bana da.