E.ERCAN

Üyecik
Windows 10 kullanıyorum. Birkaç gün önce güncelleme geldi. Güncelleme öncesinde HDMI ile sorunsuz şekilde TV'den ses alıyordum. Şimdi ise görüntü sorunsuz geliyor fakat TV'den ses alamıyorum. Ses seçeneklerinde TV hiç görünmüyor. Ses ayarları ve ses düzeyi karıştırıcısında da TV görünmüyor. Ekran kartı ayarlarında TV görünüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 kullanıyorum. Birkaç gün önce güncelleme geldi. Güncelleme öncesinde HDMI ile sorunsuz şekilde TV'den ses alıyordum. Şimdi ise görüntü sorunsuz geliyor fakat TV'den ses alamıyorum. Ses seçeneklerinde TV hiç görünmüyor. Ses ayarları ve ses düzeyi karıştırıcısında da TV görünmüyor. Ekran kartı ayarlarında TV görünüyor.

Denetim Masası'ndan program kaldır bölümüne girip solda yüklü güncelleştirmeler bölümünden son yüklediğiniz güncellemeyi silin, belki çözülebilir.

1755119258335.webp

1- Sağ altta "ses simgesine" sağ tıkla "ses efekti" seç. "Kayıttan Yürüt" kısmında HDMI görünüyor mu ben kullanmadığım için kapatıyorum mesela.

1755120251840.webp

2 - DDU ile sürücü kaldır ve temiz kurulum yap. Kurulum sırasında HDMI ses sürücüsünüde seç. Sonra dene.