Günde 3-4 saat oynamak için oyun önerisi

@sycamore.exe, oynamadıysan Diablo 3 de sarıyor. İşten gelip 3-4 saat oynayarak birkaç günde bitirmiştim.

• Call of Duty: Black Ops 6
  • S4League (Xero)
  • League of Legends (Bu bir öneri değildir. Ben oynuyorum, söylemek istedim. Bu oyun sağlığa zararlıdır. Kanser yapabilir.)

Öncelikle bu kadar detaylı bir açıklama yaptığın için teşekkür ediyorum. Çizgisel bir hikaye üzerinde giden oyunları sevmiyorum istediğim zaman yan veya ana görev yapmak tercihim. LoL, CS, Valorant gibi oyunlara bu zamana kadar çok vakit ayırdım ve ayırdığım vakitlerin hepsi bana sinir ve stres olarak geri döndü o nedenle rekabetçi oyunlardan artık keyif almıyorum. Warframe gibi hızlı aksiyon oyunları da işten geldikten sonra gözler ve beden yorgun olduğu için gitmiyor. World of Warcraft biraz hoşuma gitti videolardan izlediğim kadarıyla, fakat onunda mantığı oturmadı bir türlü kafama yani leveling yok çok hızlı son seviye olabiliyorsun diyorlar dungeon dönüyorsun ne için dönüyorsun mesela falan filan böyle uzar gider anlayamadım pek. Bu kriterlere uyan albion geliyor aklıma fakat o da solo oyuncu dostu değil pek. Sistemim RX6600+R5 5600+16 GB RAM. Az çok dilim döndüğünce tarif edebilmişimdir inşallah derdimi.

FM derim kesinlikle, çok fena sarıyor.
Öğrenmesi zor hocam 4 saati olan birisi için bence çok uygun değil oynayarak öğrenilemiyor bana kalırsa da öğrenme aşaması çok çileli sıkabiliyor insanı hastasına güzel oyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…