Bütçe
20-25K
Herkese iyi Sosyaller dilerim, gündelik kullanım amaçlı 20-25K bandında laptop arıyoruz. Mümkünse MediaMarkt, Vatan, Teknosa tarzı yerlerden olursa daha iyi olur. Kendime alacak olsam bu sitelerden almam ama bir tanıdığımız için bakıyoruz. Şart değil ama mümkünse o sitelerden olursa iyi olur hatta örnek veriyorum 1 tane o sitelerden 1 tane de bu dediğim siteler dışında önerebilirseniz çok memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim.

Herkese iyi Sosyaller dilerim, gündelik kullanım amaçlı 20-25K bandında laptop arıyoruz. Mümkünse MediaMarkt, Vatan, Teknosa tarzı yerlerden olursa daha iyi olur. Kendime alacak olsam bu sitelerden almam ama bir tanıdığımız için bakıyoruz. Şart değil ama mümkünse o sitelerden olursa iyi olur hatta örnek veriyorum 1 tane o sitelerden 1 tane de bu dediğim siteler dışında önerebilirseniz çok memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim.
Oyun oynarmı ?

Sağ olun hocam.

Hiç oyun oynayacağını düşünmüyorum hocam ama en azından Valorant gibi işlemci odaklı oyunları kaldırır mı?

Genel kullanim amaci hatta cok buyuk oranda kullanim amaci Excel, ofis uygulamalari, Youtube falan olan bir laptop ariyoruz. Fakat arkadasin cocugu var 1-2 yil sonra mesela Minecraft oynayayim, Valo oynayayim dediginde de en azindan uzmeden oynatsa guzel olur. Kisaca islemci odakli oyunlari yani. Birde cok sorun cikartmasin yeter yani.

Hocam siz hangisini düşünüyorsunuz almayı.

@Wörwind,

https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...m-15-6-full-hd-notebook-fiyati,600301318.html şu var ekran kartlı işlemcisi iyi öyle oyun görünümü yok hem oyun hem iş için iyi bir cihaz.
Su an halen daha bakiyorum hocam onerilere. Siz ne alirdiniz benim yerimde olsaniz?