ALCYONEUS

Uzman
İnternette az gündem ile ilgili ne konuşulmuş diye bakayım dedim, forumlarda gördüğüm kadarıyla bazı konulara kilit koyulmuş. Biz bu foruma Recep abinin zamanında diğer forumda yapmış olduğu bir eleştiriden ötürü ayrılmak zorunda kaldığı için ona destek olmak mahiyetinde geldik ve şu an asıl konuşulması gereken konuya kilit eklenmiş. Bu konunun burada dile getirilmemesinin istenmesinin sebebi tam olarak nedir? Düşüncemizi özgür şekilde paylaşamayacak mıyız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kilitlenen konularda genelde millet birbiriyle konudan alakasız sebeplerle kavga ediyor. Onun dışında sırf fikir beyan edildiği için kilitlenen bir konu görmedim. Zaten o kadar katı bir forum olsaydı o konular hiç onaylanmazdı.

İnternette az gündem ile ilgili ne konuşulmuş diye bakayım dedim, forumlarda gördüğüm kadarıyla bazı konulara kilit koyulmuş. Biz bu foruma Recep abinin zamanında diğer forumda yapmış olduğu bir eleştiriden ötürü ayrılmak zorunda kaldığı için ona destek olmak mahiyetinde geldik ve şu an asıl konuşulması gereken konuya kilit eklenmiş. Bu konunun burada dile getirilmemesinin istenmesinin sebebi tam olarak nedir? Düşüncemizi özgür şekilde paylaşamayacak mıyız?
Genellikle sağ-sol görüşlüler arasında tartışma çıktığı için kilit atılıyor. Genellikle içinde ben de olduğum için biliyorum.

Foruma erişim engeli gelmesin diyedir. Yapacak bir şey yok. Burası bir teknoloji forumu ve bir sürü insan teknoloji ile ilgili bir şeyler öğreniyor. Bir siyasi tartışma için forum riske atılamaz.