Detaylar
Kim cevapladı?Punto | özet haber, son dakika
Punto uygulamasında; kategori ve etiket takibi yapabilir, haberlere tepkinizi puanlama sistemi veya yorum sistemi üzerinden verebilirsiniz. Takip ettiğiniz kategorilere ve etiketlere özel anasayfanızın haber akışını değiştirebilirsiniz.
apps.apple.com
Bende bunu kullanıyorum. Kimin bilmiyorum.
Onun dışında X gayet yeterli.
DemirKipi
Yetkin
Çok hoş bir uygulamaymış. Şöyle bir gezindim de akıcı ve sade bir arayüzü var. Teşekkürler öneri için.![]()
Punto | özet haber, son dakika
Punto uygulamasında; kategori ve etiket takibi yapabilir, haberlere tepkinizi puanlama sistemi veya yorum sistemi üzerinden verebilirsiniz. Takip ettiğiniz kategorilere ve etiketlere özel anasayfanızın haber akışını değiştirebilirsiniz.apps.apple.com
Bende bunu kullanıyorum. Kimin bilmiyorum.
Onun dışında X gayet yeterli.
X toksik insanların güçlü olduğu çöplük bir platform. Arada takip ediyorum ancak gerçekten linç kültürü, hukuk bilmezliği, kural tanımazlığı, insan düşmanlığı ne ararsan var.
Bende RSS kullanıyorum.Gündem haberlerini takip için mobil uygulama arıyorum. Arayüzü sade, göz yormayan, reklama boğmayan bildiğiniz bir uygulama varsa paylaşırsanız sevinirim.
Not: iOS platformu için.
Feedzy öneriyorum.
Free RSS Reader
Create a personal news feed and read your favorite websites and blogs in a clean and intuitive format. Subscribe to as many feeds as you want and keep up on all topics and sources you care about. Use it as daily news reader Free RSS Reader is loaded with features: • Follow unlimited news...
apps.apple.com