5330

Deneyimli
Krem sürdüm, soğuk suyla banyo yaptım; başım da ağrıyordu, ağrı kesici içtim ama halen acı çekiyorum. Su toplama olmadı ancak kurtulmak istiyorum artık.

Buzlu suda soğutulmuş havlu koysam sırtıma, hasta olur muyum? Suratım, özellikle burnum çok yanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Krem sürdüm, soğuk suyla banyo yaptım; başım da ağrıyordu, ağrı kesici içtim ama halen acı çekiyorum. Su toplama olmadı ancak kurtulmak istiyorum artık.

Buzlu suda soğutulmuş havlu koysam sırtıma, hasta olur muyum? Suratım, özellikle burnum çok yanıyor.
Yoğurt sür hocam.

Antalya'da ben de yanmıştım senin gibi yanıklara iyi gelen krem var Bepanjel bundan varsa bundan sür.

Eczaneye gidip cilt yanığı için krem alacaksın. 1-2 günde düzeltiyor yanık derecesine göre değişebilir.

Sürdüm krem yanma hissi var biraz ama acıya göre daha iyi.

@8372'un da dediği gibi yoğurt sürün. Anneniz kızıyorsa alın marketten başka :D

Hocam yoğurt almak için dışarı çıkasım yok hiç güneş var bir de vampir gibi takılcam 1 hafta.

Suratım da berbat halde karardım biraz galiba ne zamana düzelir ki?

Güneş kremi sürmemiş miydin? Tuzlu su yanığı mı yoksa amele yanığı mı? Tuzlu su ve güneş kremi sürmediysen geçmiş olsun 2 yıl geçmez çünkü bana da aynısı oldu 1 yıl önceki iz hala duruyor. Dışarıda yandıysan geçer, çok sürmez gibi.

Hocam aquapark ama ben 2.10mtlik havuzda bayağı yüzdüm az kişi olduğu için korktum şu an gerçer değil mi?

Sırtıma ve göğsüme sürdüm sadece ama suya girince silinmiştir herhalde.

Ama yanıklar kızarmış şekilde kırmızı geçer galiba kırmızılıklar.

Hocam aquapark ama ben 2.10mtlik havuzda bayağı yüzdüm az kişi olduğu için korktum şu an gerçer değil mi?

Sırtıma ve göğsüme sürdüm sadece ama suya girince silinmiştir herhalde.

Ama yanıklar kızarmış şekilde kırmızı geçer galiba kırmızılıklar.
Geçer merak etme. Ben güneş kremi sürmeden hem tuzlu suda 2 saat yüzdüm sonra çıktım bir de 3 saat güneşte bekledim. O kırmızılıklar şu an kahverengi ve geçmiyorlar. Ama seninkiler geçecektir bir iki haftaya.