Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kostes

Başarılı
Merhaba babam için iOS telefon almayı düşünüyorum. Genel kullanımı WhatsApp, YouTube, Facebook bankacılık gibi uygulamaları kullanıyor. Uzun süre kullanacağı için en yeni cihazı alma fikrindeyim hangi cihazı önerirsiniz?(bütçe 50 k ekstra yükseltmelerede açığım)

Son düzenleme:
Merhaba babam için iOS telefon almayı düşünüyorum. Genel kullanımı WhatsApp, YouTube, Facebook bankacılık gibi uygulamaları kullanıyor. Uzun süre kullanacağı için en yeni cihazı alma fikrindeyim hangi cihazı önerirsiniz?

Bütçesiz IP15 alınır ama bütçe söylerseniz daha iyi yorum yaparız.

Hocam hafıza konusu peki? Onu belirtmemişsiniz. 128 GB yeterli mi mesela. ?

Şimdi iPhone 16e modeli çıktı çok yeni. Lakin fiyat-performans olarak pek başarılı değil. Ama en mantıklı seçenek 15 gibi duruyor. Biraz daha bütçe zorlanırsa iPhone 16 modeli de alınabilir. iPhone 14 modellerini pek tavsiye edemiyorum, 17 çıkacak eskiyecek doğal olarak.

Şimdi iPhone 16e modeli çıktı çok yeni. Lakin fiyat-performans olarak pek başarılı değil. Ama en mantıklı seçenek 15 gibi duruyor. Biraz daha bütçe zorlanırsa iPhone 16 modeli de alınabilir. iPhone 14 modellerini pek tavsiye edemiyorum, 17 çıkacak eskiyecek doğal olarak.
Evet bende daha yeni bir cihaz almayı düşünüyorum iPhone X cihazını hala kullanıyor batarya eskimese ömür boyu kullanır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ortak fikir 15 yönünde hocam. Bütçe zorlanırsa 16 daha güncel doğal olarak. 128 GB olması elinizi güçlendiriyor. Hafıza arttıkça, iPhone modellerinde fiyat çok artıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.