Hocam bütçeniz en fazla kaça cıkar. Kalem, klavye sizin için gerekli mi? Bilgasayar gibi kullanmak ister misiniz? Samsung'un Dex modu gibi. Veya Matepad'in bu konuda uyumlu olması gibi.
Hocam bütçeniz en fazla kaça cıkar. Kalem, klavye sizin için gerekli mi? Bilgasayar gibi kullanmak ister misiniz? Samsung'un Dex modu gibi. Veya Matepad'in bu konuda uyumlu olması gibi.
Hocam 9-10K bandına çok çıkmak istemem ama zorundayım galiba bu tabletin 4 sene falan idare etmesi lazım. Kalem benim için gerekli. Diğer özellikler keyfi.
Hocam 9-10k bandına çok çıkmak istemem ama zorundayım galiba bu tabletin 4 sene falan idare etmesi lazım. Kalem benim için gerekli. Diğer özellikler keyfi.
Hocam öncelikle cevap için teşekkürler. O fiyat bandında Samsung Tab S9 FE dışında samsung tarafında bir tablet var mıdır veya kalemiyle birlikte gelen bir tablet?
Hocam öncelikle cevap için teşekkürler. O fiyat bandında Samsung Tab S9 FE dışında samsung tarafında bir tablet var mıdır veya kalemiyle birlikte gelen bir tablet?
Malesef S9 FE dışında alınabilecek yok. S7 FE'yi de önermem. Çünkü işlemcisi vasat. Ayrıca S9 FE'de 90 HZ ekran, TFT panel, 6 GB ram var. Sizin için sorun olmazsa onuda alabilirsiniz.
Malesef S9 FE dışında alınabilecek yok. S7 FE'yi de önermem. Çünkü işlemcisi vasat. Ayrıca S9 FE'de 90 HZ ekran, TFT panel, 6 GB ram var. Sizin için sorun olmazsa onuda alabilirsiniz.
Kalemiyle geliyor hocam. Ben sizin sorunuzdan başka kalemli "Samsung" tablet var mı anladım. Eğer Huawei'nin sitesinden alırsan kalemli gelir. Bu arada 100 tlye muhakkak kılıfını alın. Satın alma bölümünün aşağısında var.