Hocam attığınız cihazın özellikleri nerede yazıyor ben bulamadım da? Seri numarası vs... de lazım akakçe veya google da bulamıyorum tableti.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Cihazda kirin 710a var. Kesinlikle alınmaz. Çok kötü işlemci. Her ne kadar kalem ve klavye olsa bile. Bütçeyi biraz daha çıkarmanızı tavsiye ederim.Hocam attığınız cihazın özellikleri nerede yazıyor ben bulamadım da? Seri numarası vs... de lazım akakçe veya google da bulamıyorum tableti.
Siz ne önerirsiniz hocam?Cihazda kirin 710a var. Kesinlikle alınmaz. Çok kötü işlemci. Her ne kadar kalem ve klavye olsa bile. Bütçeyi biraz daha çıkarmanızı tavsiye ederim.
Hocam bütçeniz en fazla kaça cıkar. Kalem, klavye sizin için gerekli mi? Bilgasayar gibi kullanmak ister misiniz? Samsung'un Dex modu gibi. Veya Matepad'in bu konuda uyumlu olması gibi.
Hocam 9-10K bandına çok çıkmak istemem ama zorundayım galiba bu tabletin 4 sene falan idare etmesi lazım. Kalem benim için gerekli. Diğer özellikler keyfi.Hocam bütçeniz en fazla kaça cıkar. Kalem, klavye sizin için gerekli mi? Bilgasayar gibi kullanmak ister misiniz? Samsung'un Dex modu gibi. Veya Matepad'in bu konuda uyumlu olması gibi.
Hocam 9-10k bandına çok çıkmak istemem ama zorundayım galiba bu tabletin 4 sene falan idare etmesi lazım. Kalem benim için gerekli. Diğer özellikler keyfi.
HUAWEI MatePad 11.5-inch - HUAWEI Türkiye AMP115EPEY450 kodu ile 10050 TL'ye denk geliyor. MatePad Air çok güzel olur hem de 6 taksit diyeceğimde kalemi yok. İsterseniz bir bakın: Huawei Matepad Air 8GB 128GB 11.5" Tablet+Klavye Siyah (Huawei Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol size neden bütçeyi yükseltin dedim? Çünkü işlemcisi çok düşük ve o fiyata başka kalemli tablet yok. Buyurun: Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1: specs and benchmarks vs HiSilicon Kirin 710A: specs and benchmarks aradaki fark inanılmaz. İsterseniz 450 TL daha ucuz olan Redmi pad Pro alabilirsiniz. Redmi Pad Pro - Xiaomi Türkiye ama yazılımın kötü olması, 2 GB az RAM, klavye ile kullanım için MatePad kadar iyi olmaması yüzünden ben önermem. Artısı sadece 450 TL daha ucuz ve Google servisleri var.
Hocam öncelikle cevap için teşekkürler. O fiyat bandında Samsung Tab S9 FE dışında samsung tarafında bir tablet var mıdır veya kalemiyle birlikte gelen bir tablet?HUAWEI MatePad 11.5-inch - HUAWEI Türkiye AMP115EPEY450 kodu ile 10050 TL'ye denk geliyor. MatePad Air çok güzel olur hem de 6 taksit diyeceğimde kalemi yok. İsterseniz bir bakın: Huawei Matepad Air 8GB 128GB 11.5" Tablet+Klavye Siyah (Huawei Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol size neden bütçeyi yükseltin dedim? Çünkü işlemcisi çok düşük ve o fiyata başka kalemli tablet yok. Buyurun: Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1: specs and benchmarks vs HiSilicon Kirin 710A: specs and benchmarks aradaki fark inanılmaz. İsterseniz 450 TL daha ucuz olan Redmi pad Pro alabilirsiniz. Redmi Pad Pro - Xiaomi Türkiye ama yazılımın kötü olması, 2 GB az RAM, klavye ile kullanım için MatePad kadar iyi olmaması yüzünden ben önermem. Artısı sadece 450 TL daha ucuz ve Google servisleri var.
Malesef S9 FE dışında alınabilecek yok. S7 FE'yi de önermem. Çünkü işlemcisi vasat. Ayrıca S9 FE'de 90 HZ ekran, TFT panel, 6 GB ram var. Sizin için sorun olmazsa onuda alabilirsiniz.Hocam öncelikle cevap için teşekkürler. O fiyat bandında Samsung Tab S9 FE dışında samsung tarafında bir tablet var mıdır veya kalemiyle birlikte gelen bir tablet?
Hocam bu attığınız matepad 11.5 kalem ile mi geliyor ayrı mı almalıyız?Malesef S9 FE dışında alınabilecek yok. S7 FE'yi de önermem. Çünkü işlemcisi vasat. Ayrıca S9 FE'de 90 HZ ekran, TFT panel, 6 GB ram var. Sizin için sorun olmazsa onuda alabilirsiniz.
Hocam bu attığınız MatePad 11.5 kalem ile mi geliyor ayrı mı almalıyız?
Kalemiyle geliyor hocam. Ben sizin sorunuzdan başka kalemli "Samsung" tablet var mı anladım. Eğer Huawei'nin sitesinden alırsan kalemli gelir. Bu arada 100 tlye muhakkak kılıfını alın. Satın alma bölümünün aşağısında var.
Hocam şu an matepad 11 9000 tl. 11.5'ten daha iyi bir tablet. Huawei'nin kendi sitesinden klavye artı kalem ile 9000 liraya alabiliyorsunuz. HUAWEI MatePad 11 Klavye Tablet | Peşin Fiyatına 3 Taksit İndirim bugün bitiyor.
Ve indirimle 8700 oluyor. Sayfanın biraz altında kupon bölümleri var.
Son düzenleme: