LaSTKRaL

Uzman
Ben POCO Pad X1 satın aldım. HyperOS sürümü 2.0.205.0.vozmıxm yüklü geldi. Ben buna nasıl HyperOS 3 yükleyebilirim? "bu sürüm henüz resmi olarak yayınlanmadı. Yetkili bir Xiaomi hesabı ile oturum açtığınızdan emin olun." diye uyarı veriyor.

TR cihazlarında orası "TR" olur.

Buna bakabilirsiniz.

Tamam da telefona da gelmez güncelleme TR yazmıyor ama güncelleme geliyor.

Tamam da telefona da gelmez güncelleme TR yazmıyor ama güncelleme geliyor.
Global ROM'lara da güncelleme gelir. Asıl sorun Xiaomi Türkiye'nin size TR ROM'lu değil Global ROM'lu cihaz satmış olması.

Her ROM'un kendi Band protokolleri farklıdır. Ben kendi cihazımda Global ROM'a geçtiğim için cihaz Türkiye'deki Band 20'e bağlanamıyor mesela, bazı ülkelerin kullandıkları protokol farklı oluyor ona özel ROM veriliyor :D

Kurulum yaparken bir yerde hatamı yaptım acaba ondan olabilir mi?
Neyin hatasını yapacaksınız? Cihazı açmışsınız, cihazınızın kodu Keroxea'nın beyanına göre TR değil. Sebebi belli değil mi, telefonu kurarken ses açma tuşuna 101 defa basınca TR kodlu olmayacağı için sizlik bir durum yok.

Neyin hatasını yapacaksınız? Cihazı açmışsınız, cihazınızın kodu Keroxea'nın beyanına göre TR değil. Sebebi belli değil mi, telefonu kurarken ses açma tuşuna 101 defa basınca TR kodlu olmayacağı için sizlik bir durum yok.

Olan olmuş global ROM yüklüymüş TR değilmiş nasıl güncellenecek cihaz bir yolu yok mudur?

Dosya Ekleri

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    252,3 KB · Görüntüleme: 4
Son düzenleme: