serhatmorgan 29

Uzman
Yapay zekayı genellikle ders PDF'lerimden not çıkarma (NotebookLM), fotoğraf-video oluşturma, günlük hayatta ufak sorunlardan yardım alma, kalori takibi gibi şeyler için kullanıyorum. Şu an aktif olarak Gemini Pro üyeliğim var ama sanki son birkaç aydır çok salaklaştı. O yüzden ChatGPT'nin durumunu sormak istedim. Ve fiyatı şu anki durumuna değer mi? Yoksa Gemini üyeliğimi yenilemeli miyim?

Yapay zekayı genellikle ödevlerimden not çıkarma, fotoğraf-video oluşturma, günlük hayatta ufak sorunlardan yardım alma, kalori takibi gibi şeyler için kullanıyorum. Şu an aktif olarak Gemini Pro üyeliğim var ama sanki son birkaç aydır çok salaklaştı. O yüzden ChatGPT'nin durumunu sormak istedim. Ve fiyatı şu anki durumuna değer mi? Yoksa Gemini üyeliğimi yenilemeli miyim?
ChatGPT bugün geri başladım ve oldukça iyi. Bence almalısınız ChatGPT baya iyi. Ama araştırma ödevi falan Gemini kullanın.

Yapay zekayı genellikle ders PDF'lerimden not çıkarma (NotebookLM), fotoğraf-video oluşturma, günlük hayatta ufak sorunlardan yardım alma, kalori takibi gibi şeyler için kullanıyorum. Şu an aktif olarak Gemini Pro üyeliğim var ama sanki son birkaç aydır çok salaklaştı. O yüzden ChatGPT'nin durumunu sormak istedim. Ve fiyatı şu anki durumuna değer mi? Yoksa Gemini üyeliğimi yenilemeli miyim?
Günlük kullanımda Gemini hala bir numara benim için.

Gemini Pro ve Claude kullanıyorum yazılımcıyım bu ikili efsane diyorum özellikle gemini mobil yazılım entegrasyonu çok iyi Android Studio, Antigravity gibi yerlerde özellikle çok iyi ve kullanışlı günlük kullanımda ise gemini yine tek geçerim makale ihtiyacım olduğunda Deep Research çok iyi işler çıkarıyor.

Günlük kullanım için Gemini iyi. GPT gereksiz uzatıyor ve saçmalıyor. Ayrıca Gemini Google' un olduğu için databaselere erişimi çok daha kolay. Yeni Gemini modeli gecikti ve geri kaldı ama ben Pro satın aldım, 3.6 Flash + Uzatılmış düşünme ile harika bir şekilde günlük sorunlarımı çözüyorum. PC elektroniğinden günlük işlere kadar, her şey.