KB870L ve G203 olabilir. Ikisi toplam 1500 TL civarı. Özellikle toplam 4-5 bin TL ve üzerine bakıyorsan, daha bilgi sahibi kisilerin yorumlarini dikkate alman daha iyi olur.
Ekipmanlar çok önemli değilse ve online oynamıyorsan bütçeyi yükseltmeye gerek yok. Bağlantıdaki ürünler işinizi görecektir. Bu ürünleri 5-6 ay kullandıktan sonra foruma gelip inceleme yazarsanız ayrıca çok güzel olur. Benzer şekilde ürün almak isteyenlere fayda sağlarsınız. Atıyorum ürünün şu özelliği iyi ama şu zamandan sonra şu özelliği bozuldu gibi.
Klavye'de 500 ₺ olan ürünün 10 milyon tuş basım ömrü var mış. Tamamen markanın yalancısıyım, ama 1000 Hz PR yerine tuş basım ömrü garantiliyi almak daha mantıklı.
Ayrıca Claws diğer fare ve klavyelerine bakılabilir. Bütçem artar diyorsan 1000 ₺ civarına satılan klavyelerinin multimedya özellikleri de hoş duruyor. Ayrıca 800 ₺ civarına kablosuz fareleri var. Belki kablosuz fare alınabilir, gerçekten bayağı rahat oluyor. Ama dediğim gibi bunlar biraz ekonomik ürünler. Bütçem yüksek diyorsan kablosuz klavye, fare vb. önerisi de yapılabilir. Ben bütçe belirtmediğinden ve isteğine göre çok da para harcamak istemediğini düşündüm.