Çoğu kişinin ilk kullandığı dağıtım olduğu için iyi/kötü de olsa seviyorlar. Ubuntu'nun ben için yeri ayrıdır.Arayüzü Windows'a benzediği için hoşuma gitti ve herkes ubuntuyu seviyor nedense.
Windows'a o kadar benzemiyor bence.
Çoğu kişinin ilk kullandığı dağıtım olduğu için iyi/kötü de olsa seviyorlar. Ubuntu'nun ben için yeri ayrıdır.Arayüzü Windows'a benzediği için hoşuma gitti ve herkes ubuntuyu seviyor nedense.
Çoğu kişinin ilk kullandığı dağıtım olduğu için iyi/kötü de olsa seviyorlar. Ubuntu'nun ben için yeri ayrıdır.
Windows'a o kadar benzemiyor bence.
İkisi de Ubuntu'dan aşırı farklı değiller. Ubuntu'dan devam edebilirsin bence.Demek istediğim daha modern gözüküyor. Kafam çok karıştı Mint veya Pop!_OS vs diyende var.
İkisi de Ubuntu'dan aşırı farklı değiller. Ubuntu'dan devam edebilirsin bence.
Oyun konusunda neredeyse her distro birebir aynıdır. Archta olsa nixte olsa Ubuntu da olsa Vs vs de olsa oyun konusu ve performansı aşırı fazla değil hatta bazen tamamen aynı oluyor.
Archta hala hata almadım, Debianda eski paketlere size mutluluklar.Arch önerenler ne yaşıyor, her sistem güncellemesinde bir şey patlıyor. Başım ağrımasın diyorsan debian veya fedora.
Oyun konusunda neredeyse her distro birebir aynıdır. Arch'ta olsa Nix'te olsa Ubuntu da olsa vs. De olsa oyun konusu ve performansı aşırı fazla değil hatta bazen tamamen aynı oluyor.
Linux mint öneririm, beğenmedim dersen fedora gnome (ana de) yükleyebilirsin ama oyun oynayacaksan fedora tabanlı nobara Linux önerebilirim. Arch tabanına (başta çok karmaşık gelebilir.) cachy os öneririm.Hocam şu an Ubuntu'ya geçtim ama bir sürü hata yaşadım. Dağıtıcı olarak ne önerirsiniz? 4 GB RAM var hard disk. Linux'ta yeniyim.
Linux Mint öneririm, beğenmedim dersen Fedora GNOME (ana de) yükleyebilirsin ama oyun oynayacaksan Fedora tabanlı Nobara Linux önerebilirim.
Eski paket olunca ne oluyor anlamadım, zaten donanım yeniyse fedora tavsiye ederim. 2 sene arch kullandım çok zevkliydi ama sürekli bir şey bozuluyordu ben kurup 4 sene kullanmak istiyorum dağıtımı.Oyun konusunda neredeyse her distro birebir aynıdır. Archta olsa nixte olsa Ubuntu da olsa Vs vs de olsa oyun konusu ve performansı aşırı fazla değil hatta bazen tamamen aynı oluyor.
Archta hala hata almadım, Debianda eski paketlere size mutluluklar.