Günlük kullanımda hangi Linux dağıtımı tercih edilmeli?

Hayır Rufus ile kurdum ama Ventoy ile de kurulabilir. Az önce ceza aldım özelden konuşmak da yasakmış, o yüzden buradan devam edelim.

Zorin OS kuracaksanız kurmadan önce bu inceleme videosunu bir izleyin bence.

İzlemiştim inceleme yapıyor.

Ventol ile mi kurdunuz?
Ventoy ile Rufus arasında pek bir fark yok. Rufus ile tek bir ISO'yu yazdırırken Ventoy ile birçok ISO dosyasına sahip olabilirsiniz.
Ubuntu/Linux Mint başlaman için gereken çoğu şeye sahip. Diğer dağıtımlar az da olsa bilgi gerektiriyor. Ubuntu/Linux Mint ile sıfırdan kullanan birisi için çok daha az sorun çıkarır.

Zorin kullnamaya karar verdim. Çoğu şey hazır geliyormuş.

Hayır Rufus ile kurdum ama Ventoy ile de kurulabilir. Az önce ceza aldım özelden konuşmak da yasakmış, o yüzden buradan devam edelim.

Zorin OS kuracaksanız kurmadan önce bu inceleme videosunu bir izleyin bence.

Hocam Ventoy ile kurayım dedim ama komutları bilmiyorum dosya kuruldu ne yapacağım?

Zorin kullnamaya karar verdim. Çoğu şey hazır geliyormuş.

Hocam Ventoy ile kurayım dedim ama komutları bilmiyorum dosya kuruldu ne yapacağım?
Dosya kuruldudan kastın ventoyu usbye kurmak ise geriye sadece isoyu usb belleğe atman lazım.

Dosya indirilenlerde nasıl açacağım? Ventoy'dan bahsediyorum.
Klasörden çıkartıp uç birimde aç deyip sudo sh Ventoyweb.sh yazın çıkan yazıtta linki Firefox vsye yapıştırıp üst kısımdan Türkçe olarak ayarlayın. Uefi sistemse gpt değilse mbr olarak üst kısımdan seçin.

Ventoy'un Windows arayüzü de var onu kullanabilirsiniz. Zip'i indirin Ventoy2Disk.exe'yi çalıştırın.

Daha sonra device kısmından usb'yi seçip install'a tıklayın. Onay kutusu gelecek (2 kez) verilerin silineceğine dair onaylarsanız Ventoy kurulacaktır. Daha sonra @Qilin'in de dediği gibi ISO dosyalarını usb'nin büyük olan bölümüne atın.

Dosya indirilenlerde nasıl açacağım? Ventoy'dan bahsediyorum.
Hocam Android telefonunuz varsa etchdroid ile zorin isosunu flashlayabilirsiniz. Ventoyu yükleyemezseniz ve belena vs yüklenmezse bunu deneyin.

Hocam Android telefonunuz varsa etchdroid ile zorin ISO'sunu flashlayabilirsiniz. Vento'yu yükleyemezseniz ve belena vs yüklenmezse bunu deneyin.

Hay canını yiyim öyle olacaksa öyle yapayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…