kraxius Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 566 Beğeniler 181 Yer İzmir 26 Şubat 2025 #1 Tekte çiğ 300 gr pirinç 500 gr tavuk göğsü sıkıntı olur mu bölmeye üşeniyorum protein gene aynı protein.
Tekte çiğ 300 gr pirinç 500 gr tavuk göğsü sıkıntı olur mu bölmeye üşeniyorum protein gene aynı protein.
barankilic Uzman Katılım 20 Şubat 2025 Mesajlar 14 Beğeniler 5 26 Şubat 2025 #2 Farklı öğünlerde alman sindirim açısından çok daha iyi olur. Böbrekler vesaire çok yorulmamış olur o kadar proteini sindirirken
Farklı öğünlerde alman sindirim açısından çok daha iyi olur. Böbrekler vesaire çok yorulmamış olur o kadar proteini sindirirken
KS KS kraxius Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 566 Beğeniler 181 Yer İzmir 26 Şubat 2025 #3 barankilic dedi: Farklı öğünlerde alman sindirim açısından çok daha iyi olur. Böbrekler vesaire çok yorulmamış olur o kadar proteini sindirirken Genişletmek için tıkla... Kreatine ara verdim haftaya tekrar başlıcam böbrekleri elime alır mıyım ilerde.
barankilic dedi: Farklı öğünlerde alman sindirim açısından çok daha iyi olur. Böbrekler vesaire çok yorulmamış olur o kadar proteini sindirirken Genişletmek için tıkla... Kreatine ara verdim haftaya tekrar başlıcam böbrekleri elime alır mıyım ilerde.
W withstein Uzman Katılım 26 Ekim 2024 Mesajlar 15 Beğeniler 1 26 Şubat 2025 #4 kraxius dedi: Tekte çiğ 300 gr pirinç 500 gr tavuk göğsü sıkıntı olur mu bölmeye üşeniyorum protein gene aynı protein. Genişletmek için tıkla... Şahsi olarak şunu yaptım: 700gr tavuk 600gr göbek 50gr sezar sos, bunu her gün 2. öğün olarak yedim bi zararını görmedim açıkcası sindirimsel olarak.
kraxius dedi: Tekte çiğ 300 gr pirinç 500 gr tavuk göğsü sıkıntı olur mu bölmeye üşeniyorum protein gene aynı protein. Genişletmek için tıkla... Şahsi olarak şunu yaptım: 700gr tavuk 600gr göbek 50gr sezar sos, bunu her gün 2. öğün olarak yedim bi zararını görmedim açıkcası sindirimsel olarak.
barankilic Uzman Katılım 20 Şubat 2025 Mesajlar 14 Beğeniler 5 26 Şubat 2025 #5 kraxius dedi: Kreatine ara verdim haftaya tekrar başlıcam böbrekleri elime alır mıyım ilerde. Genişletmek için tıkla... Yeterli su içersen bir şey olmaz 2 ay kullanıp 2 hafta ara vererek kullanmıştım ben. Birkaç koçla çalıştım oradan edindiğim bilgiler.
kraxius dedi: Kreatine ara verdim haftaya tekrar başlıcam böbrekleri elime alır mıyım ilerde. Genişletmek için tıkla... Yeterli su içersen bir şey olmaz 2 ay kullanıp 2 hafta ara vererek kullanmıştım ben. Birkaç koçla çalıştım oradan edindiğim bilgiler.
KS KS kraxius Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 566 Beğeniler 181 Yer İzmir 26 Şubat 2025 #6 barankilic dedi: Yeterli su içersen bir şey olmaz 2 ay kullanıp 2 hafta ara vererek kullanmıştım ben. Birkaç koçla çalıştım oradan edindiğim bilgiler. Genişletmek için tıkla... Bi ara 7 litre içiyordum sonra 5 e çektim .
barankilic dedi: Yeterli su içersen bir şey olmaz 2 ay kullanıp 2 hafta ara vererek kullanmıştım ben. Birkaç koçla çalıştım oradan edindiğim bilgiler. Genişletmek için tıkla... Bi ara 7 litre içiyordum sonra 5 e çektim .
Loutermilch Başarılı Katılım 27 Haziran 2024 Mesajlar 1.248 Beğeniler 1.182 26 Şubat 2025 #7 Böbreklerini o kadar zorlamana hiç gerek yok. Farklı öğünlerde al ki böbreğin rahat rahat sindirsin.
M4F82 Uzman Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 77 Makaleler 1 Beğeniler 37 27 Şubat 2025 #8 kraxius dedi: Kreatine ara verdim haftaya tekrar başlıcam böbrekleri elime alır mıyım ilerde. Genişletmek için tıkla... Her gün 5 gram kullanabilirsin. Ara vermene gerek yok. Ve evet o yemeği en azından 2 öğüne bölsen güzel olur.
kraxius dedi: Kreatine ara verdim haftaya tekrar başlıcam böbrekleri elime alır mıyım ilerde. Genişletmek için tıkla... Her gün 5 gram kullanabilirsin. Ara vermene gerek yok. Ve evet o yemeği en azından 2 öğüne bölsen güzel olur.
KS KS kraxius Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 566 Beğeniler 181 Yer İzmir 27 Şubat 2025 #9 M4F82 dedi: Her gün 5 gram kullanabilirsin. Ara vermene gerek yok. Ve evet o yemeği en azından 2 öğüne bölsen güzel olur. Genişletmek için tıkla... Böbrekleri elime alıcaktım 2 güne tekrardan başlıyorum.
M4F82 dedi: Her gün 5 gram kullanabilirsin. Ara vermene gerek yok. Ve evet o yemeği en azından 2 öğüne bölsen güzel olur. Genişletmek için tıkla... Böbrekleri elime alıcaktım 2 güne tekrardan başlıyorum.