Tekte çiğ 300 gr pirinç 500 gr tavuk göğsü sıkıntı olur mu bölmeye üşeniyorum protein gene aynı protein.
Detaylar
Kim cevapladı?barankilic
Uzman
Farklı öğünlerde alman sindirim açısından çok daha iyi olur. Böbrekler vesaire çok yorulmamış olur o kadar proteini sindirirken
Kreatine ara verdim haftaya tekrar başlıcam böbrekleri elime alır mıyım ilerde.Farklı öğünlerde alman sindirim açısından çok daha iyi olur. Böbrekler vesaire çok yorulmamış olur o kadar proteini sindirirken
Şahsi olarak şunu yaptım: 700gr tavuk 600gr göbek 50gr sezar sos, bunu her gün 2. öğün olarak yedim bi zararını görmedim açıkcası sindirimsel olarak.Tekte çiğ 300 gr pirinç 500 gr tavuk göğsü sıkıntı olur mu bölmeye üşeniyorum protein gene aynı protein.
barankilic
Uzman
Yeterli su içersen bir şey olmaz 2 ay kullanıp 2 hafta ara vererek kullanmıştım ben. Birkaç koçla çalıştım oradan edindiğim bilgiler.Kreatine ara verdim haftaya tekrar başlıcam böbrekleri elime alır mıyım ilerde.
Bi ara 7 litre içiyordum sonra 5 e çektim .Yeterli su içersen bir şey olmaz 2 ay kullanıp 2 hafta ara vererek kullanmıştım ben. Birkaç koçla çalıştım oradan edindiğim bilgiler.
Loutermilch
Başarılı
Böbreklerini o kadar zorlamana hiç gerek yok. Farklı öğünlerde al ki böbreğin rahat rahat sindirsin.
M4F82
Uzman
- Makaleler
- 1
Her gün 5 gram kullanabilirsin. Ara vermene gerek yok. Ve evet o yemeği en azından 2 öğüne bölsen güzel olur.Kreatine ara verdim haftaya tekrar başlıcam böbrekleri elime alır mıyım ilerde.
Böbrekleri elime alıcaktım 2 güne tekrardan başlıyorum.Her gün 5 gram kullanabilirsin. Ara vermene gerek yok. Ve evet o yemeği en azından 2 öğüne bölsen güzel olur.