Günübirlik İstanbul'a gezmeye gidilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Winner
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 153
Ankara'dan YHT ile gideceğim. Sizce mantıklı mı? Söğütlüçeşme'den inip Beşiktaş Stadı'nın oraları ve Akaretler'i gezmek istiyorum.

Senin durumuna ve ne kadar istediğine bağlı, bu sorunun mutlak bir cevabı yok. Eğer sana değer geliyorsa gidilir.

Ankara'dan YHT ile gideceğim. Sizce mantıklı mı? Söğütlüçeşme'den inip Beşiktaş Stadı'nın oraları ve Akaretler'i gezmek istiyorum.
Günlük gidilmez,en azından 2-3 gun kal.
Trenle 4.5 saatte gideceksin beşiktaşa gittin diyelim diğer gitmek istediğin yerlere beşiktaştan en kötü 1 saatte gideceksin (en kötü diyorum dikkatini çeksin)

İstanbul yaşanılacak yer değil fakat gezilecek yer olduğu kesin. Sadece Beşiktaş Stadı civarı ve Akaretler için gelmenizi önermem. Birkaç gün kalın, müzeleri gezin derim. Her ne kadar beton bir yer olsa da Üsküdar ve Florya gibi güzel sahilleri var, Atatürk Kent Ormanı gibi bir güzel ormanı var. Galata Kulesi, Kız Kulesi derken say say bitmez. Umarım kalacak yeriniz olur ve sadece dediklerimle sınırlı kalmayan güzel bir geziniz olur.

Yok hocam ya, bende sizin gibi yapmistim Kadikoy, Eminönü Taksim disina cikamadim. Bak gidebildigim yerler bunlar gezemedim bile adam akilli Kadıköy disinda. Bence degmez bilet parana yazik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…