Shadoww

Becerikli
Şubatın 15 veya 20'sinde sayısal çalışmayı düşünüyorum fakat 2.000-5.000 sıralama hedefimin bu kalan aya yetmeyeceği için tekrardan mezuna kalıcam. Sizce birkaç haftalığına il dışına çıksam yanlışmı yapmış olurum? 1.5 yılın sayısal için rahat yeteceğini düşünüyorum.

Olmazsınız, bu işteki asıl olay motivasyon ve zihin sakinliği. Mental olarak rahatlamış olursunuz, dersler bir yere gitmiyor.

Şu andaki netleriniz ve konuların bitme durumuna göre değerlendirmek lazım bunu. Ama şahsi görüşüm il dışına çıkmamanız olacaktır.

Sınava 5 ay varken "zaten yetmez" diyerek pes etmek, mezun kafasına girmek başarısızlığın ilk alametidir. Adam gibi otur tek şansın bu sınavmış gibi çalış olursa olur olmazsa olmaz ama sen kendi üstüne düşeni yap. Özellikle son 5 yılda sosyal medya ve "sınav influencerları" etkisi ile mezuna kalmanın normal olduğu, herkesin kaldığı fikri normalleştirildi ama mezuna kalmak norm değildir.

Sınava 5 ay varken "zaten yetmez" diyerek pes etmek, mezun kafasına girmek başarısızlığın ilk alametidir. Adam gibi otur tek şansın bu sınavmış gibi çalış olursa olur olmazsa olmaz ama sen kendi üstüne düşeni yap. Özellikle son 5 yılda sosyal medya ve "sınav influencerları" etkisi ile mezuna kalmanın normal olduğu, herkesin kaldığı fikri normalleştirildi ama mezuna kalmak norm değildir.
"Tekrardan mezuna"

Adam bir kere bırakmış 2.ye bırakıyor. Totalde 3 kere sınava gireceksin. Sonuç aynı olacakmış gibi geliyor.
Hocam gidip ikinci elden tablet ve kaleminide alacağım. Napalım her insanın farklı bir hayatı var.

Olmazsınız, bu işteki asıl olay motivasyon ve zihin sakinliği. Mental olarak rahatlamış olursunuz, dersler bir yere gitmiyor.
Bende öyle düşünüyorum.

Şu andaki netleriniz ve konuların bitme durumuna göre değerlendirmek lazım bunu. Ama şahsi görüşüm il dışına çıkmamanız olacaktır.
Hocam netler 40-50 civarında konu eksiğim değil herhangi bir konu hakkında bilgim yok.

Hocam gidip ikinci elden tablet ve kalemini de alacağım. Napalım her insanın farklı bir hayatı var.

Bende öyle düşünüyorum.

Hocam netler 40-50 civarında konu eksiğim değil herhangi bir konu hakkında bilgim yok.

Yani iki kere sınava girip 40-50 civarı net çıkartıyorsanız biraz sıkıntı bir durum. Bu yüzden bana kalırsa tatile gitmeyin. Şimdiden düzgünce çalışmaya başlayın.