Günümüzde 256 GB depolama alanı yeterli mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Morthunel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 137
Telefon amaçlı soruyorum, karıştırılmasın. Android için geçerli olduğunu belirtmek istiyorum.

256 GB depolama alanı günümüzde yeterli mi? Ben 2 yıldır %24'ünü doldurdum; hiç format atmadan. Yorumu size bırakıyorum.

Kişiye göre kullanım alanına göre değişir. Bana 256 GB yetmiyor mesela; çok fazla fotoğraf, oyunlar vb. derken bir şekilde doluyor. 512 GB yetiyor bana.

Bana ucu ucuna yetiyor. Kişiden kişiye değişir. Birisi telefonda oyun oynamıyordur, 256 GB ona yeter de artar, bazısı oyun oynar emulatörlerle falan içli dışlıdır 512 GB bile yetmeyebilir. Bazısı aşırı fotoğraf video çeker, ona da yetmeyebilir. Kullanıcıdan kullanıcıya değişir.

3 yıldır kullanıyorum %44 de. 128 GB bile yetermiş bana.

S25 Ultra cihazım var benim, çektiğim fotoğraf ve videoların boyutu çok fazla. O sebeple bana kesinlikle yetmiyor.

Şu anda 138 GB video varmış sadece.

S25 Ultra cihazım var benim, çektiğim fotoğraf ve videoların boyutu çok fazla. O sebeple bana kesinlikle yetmiyor.

Şu anda 138 GB video varmış sadece.
Videolar fazla yer kaplıyor. Ben işi biteni siliyorum. Ama fotoğrafları ellemiyorum. O da 10 GB.

Bana 64 bile yetiyor. Fazlasıyla yeterli.

Sadece Müzik arşivim 250 GB hatta daha fazlada olabilir. Sırf Müzik arşivi için 4 TB HDD ayırdım. Anca yetiyor. Bilgisayarımda toplam 12 TB 2 tanesi SSD olmak üzere depolamalar var. Bir şey söylemek isterim belki beni linçleyeceksiniz ama toplam 12 TB depolama bile sanırım bana yetmeyecek. 64 GB kullansam kanser olurum herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…