Sadece Müzik arşivim 250 GB hatta daha fazlada olabilir. Sırf Müzik arşivi için 4 TB HDD ayırdım. Anca yetiyor. Bilgisayarımda toplam 12 TB 2 tanesi SSD olmak üzere depolamalar var. Bir şey söylemek isterim belki beni linçleyeceksiniz ama toplam 12 TB depolama bile sanırım bana yetmeyecek. 64 GB kullansam kanser olurum herhalde. :D
Tabiri caizse; çöpçülük oluyor. Yine de alan çok. O da biter.

Sadece Müzik arşivim 250 GB hatta daha fazlada olabilir. Sırf Müzik arşivi için 4 TB HDD ayırdım. Anca yetiyor. Bilgisayarımda toplam 12 TB 2 tanesi SSD olmak üzere depolamalar var. Bir şey söylemek isterim belki beni linçleyeceksiniz ama toplam 12 TB depolama bile sanırım bana yetmeyecek. 64 GB kullansam kanser olurum herhalde. :D
Bulut servisleri kullaniyorum muzik arsivim icin. Apple Music ve YouTube Music isimi goruyor.

128 yeter bana ama kullandığım telefon 256'lık. %50'den fazlası boş olur bende. Depolamayı doldurmak iyi bir şey değil. Çoğu kişinin "telefon kasıyor" dediği şey bence telefonun depolamasını fazla doldurmakla alakalı. Ram Rom rahat ederse telefon da rahat eder.

Telefonda arşiv yapmak saçma olacağından ötürü 128GB yeterli bile halen. Senede 1 kere açıp bakmadığın fotoğrafı telefonda tutmak mantıklı değil, çünkü erişilebilen en pahalı disk hacimlerinden birisi telefon. Arşiv tutmak için çok mantıksız.

Çoğu kişinin "telefon kasıyor" dediği şey bence telefonun depolamasını fazla doldurmakla alakalı.
Evet, özellikle eMMC diskler (eski Android'ler) dolunca geberiyor, hatta fazla doldurunca bir daha açılmama ihtimali falan var. Sakat baya.