Genellikle oyunları düşük ayarlarda oynuyorum. Amacım Steam Deck'ten daha güçlü bir deneyim. ASUS TUF Gaming A16 laptopum var. 42.000 TL'ye almıştım. Çok mu endişe yapıyorum? Yoksa yetersiz mi? Ultrada oynama gibi bir amacım yok.

Teşekkürler.

Genellikle oyunları düşük ayarlarda oynuyorum. Amacım Steam Deck'ten daha güçlü bir deneyim. ASUS TUF gaming A16 laptopum var. 42.000 TL'ye almıştım. Çok mu endişe yapıyorum? Yoksa yetersiz mi? Ultrada oynama gibi bir amacım yok.

Teşekkürler.

Bende RTX 4050 kullanıyorum, açık konuşayım son çıkan ağır grafikli hikayeli oyunlarda oldukça yetersiz. Keşke 4060 olan modelini alsaydınız.

Ben hikayeli oyun çok oynayan biri değilim geçen gün Forza 6 attım, medium grafiklerde 5.9 GB VRAM kullanımı vardı ve drop giriyordu oyunuma.

Birçok hikayeli oyun oynayan kişi de 6 GB VRAM'in yetersiz olduğunu söylüyor zaten.

Ben CS2 oynuyorum 240 civarı FPS veriyor bana yetiyor ama 2 sene önce aldım cihazı ben, ASUS A15 kullanıyorum 4050 çıkalı bayağı oldu bir üst modeli alsanız çok daha iyi olurdu. Setupum böyle bu arada.

Genellikle oyunları düşük ayarlarda oynuyorum. Amacım Steam Deck'ten daha güçlü bir deneyim. ASUS TUF Gaming A16 laptopum var. 42.000 TL'ye almıştım. Çok mu endişe yapıyorum? Yoksa yetersiz mi? Ultrada oynama gibi bir amacım yok.

Teşekkürler.
9060XT 16GB kartım var ve güncel oyunlardaki VRAM kullanımları artık çok ütopik. 1080p oyunculukta bile artık 8GB altı pek kurtarmıyor. Tabii ki günün sonunda iş bütçede bitiyor hocam alabildiğiniz en yüksek model buysa hayırlı olsun yine can sıkmaya gerek yok. Zaten ultrada oynama amacınız yokmuş, orta-yüksek ayarlarda bir süre daha idare eder, çok güncel oyunlarda da düşük-orta seviyesinde işinizi görür diye düşünüyorum.

9060XT 16 GB kartım var ve güncel oyunlardaki VRAM kullanımları artık çok ütopik. 1080p oyunculukta bile artık 8 GB altı pek kurtarmıyor. Tabii ki günün sonunda iş bütçede bitiyor hocam alabildiğiniz en yüksek model buysa hayırlı olsun yine can sıkmaya gerek yok. Zaten ultrada oynama amacınız yokmuş, orta-yüksek ayarlarda bir süre daha idare eder, çok güncel oyunlarda da düşük-orta seviyesinde işinizi görür diye düşünüyorum.

Enflasyon miktarı çok kötü, 2 sene önce 24 bine almıştım RTX 4050'yi ve 45 bin civarında HP Victus 4070 laptop vardi.