Ya hâlâ kullanılır da yeni yaptıkları anlaşmalar, yeni arayüzü falan çok da güzel gelmiyor bana, bir de saçma şekilde RAM tüketiyor. Zen Browser desen o daha da fazla. Şu an Helium kullanıyorum, Chromium tabanlı ama harbiden hızlı ve gereksiz hiçbir özellik yok, öneririm. Windows versiyonuna Auto Updater da gelecekmiş 1-2 update'e.

Helium Browser'i düşünüyorum aslında. Onu da deneyeceğim mutlaka. Chrome son zamanlarda özellikle sekme geçişlerinde çok takılma ve donma problemleri yaşatıyor.

Yaklaşık 5-6 aydır Firefox tabanlı Zen browser kullanıyorum, çok memnunum. Chrome'da uBlock Origin gibi bazı eklentiler çalışmıyor.

Zen Browser kullanıyorum ben de ama modem arayüzüne falan girmiyor nedense. Onun dışında gayet memnunum.

Zen Browser kullanıyorum hiçbir sorun yok. Chrome dan iyi olduğu kesin.
Zen Browser'ı önceden kullanmıştım, lakin DRM'li içerikleri oynatamadığı için tekrardan bırakıp Chrome'a dönmüştüm. DRM desteği geldiği takdirde tekrardan kullanmayı düşünüyorum.

Ya hâlâ kullanılır da yeni yaptıkları anlaşmalar, yeni arayüzü falan çok da güzel gelmiyor bana, bir de saçma şekilde RAM tüketiyor. Zen Browser desen o daha da fazla. Şu an Helium kullanıyorum, Chromium tabanlı ama harbiden hızlı ve gereksiz hiçbir özellik yok, öneririm. Windows versiyonuna Auto Updater da gelecekmiş 1-2 update'e.

Ben açıkçası Firefox'tan umudu kestim; Ladybird tarayıcının çıkmasını bekliyorum. Denemek amaçlı derleyip kullanmak istemiştim ama bir sorun vardı, onu geçememiştim; o sebeple sitelere giremiyordu. Arayüzü ise güzeldi.

Ben açıkçası Firefox'tan umudu kestim; Ladybird tarayıcının çıkmasını bekliyorum. Denemek amaçlı derleyip kullanmak istemiştim ama bir sorun vardı, onu geçememiştim; o sebeple sitelere giremiyordu. Arayüzü ise güzeldi.
Ladybird'i ben de bekliyorum.