Günümüzde hangi oyunlar için HDD kullanılmalı?

Max Caulfield 40

Üstün
Makaleler
15
Yer
Arcadia Bay
Merhaba arkadaşlar,

Günümüzde oyun kurup oynamak için HDD kullanılır mı? Hangi tür oyunlar için HDD hala kullanılabilir?

Online FPS oyunları hariç oyunlar oynanabilir. Örneğin simülasyon oyunları hikaye oyunları vesaire.

Pek fikrim yok ama kullanılmasını pek tavsiye etmem ama ufak tefek eski oyunları belki. Onun yerine USB 3.0 flash bile daha rahat olur.

Online FPS oyunları hariç oyunlar oynanabilir. Örneğin simülasyon oyunları hikaye oyunları vesaire.

Hocam ben Mafia: De oynamaya çalışmıştım sesler sorun oluyor.

Sadece fotoğaflar ve videolar için ucuz çözüm olarak kullanlabilir.

GTA 5 hikaye modunda oynarken sorun yaşatmıyor. Hatta GTA Online'a da giriyorum ve oynuyorum rahat bir şekilde ama yüklenmesi uzun sürüyor. İyi bir HDD ile sorun yaşamazsın.

Oynayacağın oyunun çok fazla yükleme yapmaması lazım. Demek istediğim yükleme ekran'ı değill. Örnek Elden Ring sen yürüdükçe sürekli bütün haritayı yüklüyor. Eğer Elden Ring'i HDD koyarsan ve hızı düşükse bu yüklemeler can sıkıcı bir süreye ulaşır. bu yüzden önerim İnde oyunlardır. genelde onlar aktif olarak yükleme yapmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…