mahmutburak33

Becerikli
Cihaz
Samsung Note 20 Ultra
Merhaba, uzun zamandır Samsung Note 20 Ultra almak istiyorum. Getmobile'den mükemmel durumda 12x1900 TL taksitle almayı düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz, almalı mıyım? O premium hissi tatmak istiyorum ama sürüm de düşük, bunu biliyorum. Elimdeki telefon Mi 11T 128 GB. Bu fiyat bandında önerebileceğiniz Samsung cihaz var mı? Önerilerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum.

Yani 23 binlira yenilenmilş asla ama asla alınmaz almak istersen 2.l alınabilir bayağı eski bir cihaz ama iş görür bu bütcelere daha iyi alternatifler vardır sıfır A57 var kamera önemli değilse o daha mantıklı olur veya bütce artarsa 2.el s24.

Alınmaz. Bir de yenilenmiş bir cihaz, daha ne olduğu bile değil. 2. el S23 bulunur o fiyata.

Maalesef taksit seçeneği yok yoksa bende 2.el kısmında S22'u veya S23'u düşünebilirdim.

Yenilenmiş cihaz diye de 23 bin ödemek aşırı absürt.

Peki anladım. Bütçeyi arttırıp yine yenilenmiş olarak S22 Ultra alsam mantıklı olur mu ve yenilenmiş cihaz alınır mı? 2.asıl sorumuz da bu olabilir.

Son düzenleme:
Maalesef taksit seçeneği yok yoksa bende 2.el kısmında S22'u veya S23'u düşünebilirdim.

Peki anladım. Bütçeyi arttırıp yine yenilenmiş olarak S22 Ultra alsam mantıklı olur mu ve yenilenmiş cihaz alınır mı? 2.asıl sorumuz da bu olabilir.

Yenilenmiş telefon ALINMAZ model fark etmez yenilenmiş telefon ALINMAZ .

Öncelikle yenilenmiş cihaz satın alınmamalı, cihazların riskli olması bir kenara dursun ikinci el tercih etmek dâhâ iyi bir yönelim olur.

Yenilenmiş cihaz kategorisinden bağımsız olarak S22 Ultra modeli alınmamalı, içerisindeki Snapdragon işlemci verimsiz ve cihazda Vapor Chamber soğutma teknolojisi bulunmuyor.