Gününüz nasıl geçti?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1151
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 52
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
Sıkıcı ve tekdüze. Uykumu alamadığım için yarısı baştan zehir oldu zaten. Ama perşembe gününün güzel geçeceğini düşünüyorum.

G29 ve ticaret hayalleri ile sıkıcı geçti.

İfadeler: 320
Orta. Güzel pump gelmedi sporda, diyetinde içinden geçtik ancak arkadaşlarla iyi eğlendik.

Yani kalktım. Uzun zaman sonra otobüse bindim. Okul işte. Sonra çıkışta yeni sayılabilecek arkadaşlarla 5,5 km yürüdük ve sınırsız pizzacıya gidip yedik. Ben alışık değildim ve tuvalete gidip kustum ama feci rahatladım. Yürüyüş zevkliydi, sohbet sardı. Özellikle A.H. ile olan sohbet çok sardı. Daha sonra çıktık ve dağıldık. Eve geldim. Bbamla ufak bir tartışma yaşadık çünkü babam dinlemeyi bilmiyor. Ne yaptın neredeydin dedi. Bir şey yapmadım dışarıdaydım dedim. Hemen arkasından da arkadaşlarla pizza yedik o kadar diyecektim ama fırsat vermeden beni tersledi dışarda olduğunu biliyoruz benimle dalga mı geçiyorsun gibisinden. Öyle işte şimdi çayımla birlikte Terapi dinliyor ve Techolay'da takılıyorum. Bu mesajı gören arkadaşım olursa selam olsun. Bugün zevkliydi. Teşekkürler!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…