Detaylar
Kim cevapladı?Pcman80
Üstün
Üzgünüm be abi. Hayat sıkmaya başladı, Gazipaşa içerisinde yapılacak aktivite kalmadı. NFS Most Wanted 2005 oynuyorum ben de sıkıntıdan.
- Makaleler
- 1
Sıkıcı ve tekdüze. Uykumu alamadığım için yarısı baştan zehir oldu zaten. Ama perşembe gününün güzel geçeceğini düşünüyorum.
Umarim iyi gecer hocam.Ama perşembe gününün güzel geçeceğini düşünüyorum.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Orta. Güzel pump gelmedi sporda, diyetinde içinden geçtik ancak arkadaşlarla iyi eğlendik.
Ailem de soruyor ama ben hep şunu söylerim: Klasik
Klasik ise iyi ve normal okul günü. Ek olarak bugün organ bağışıyla ilgili sunum yaptılar.
Klasik ise iyi ve normal okul günü. Ek olarak bugün organ bağışıyla ilgili sunum yaptılar.
Ben de o tarz hayallerdeydim ama kurtuldum, T300 ile TH8S aldım. Umarım siz de çok daha iyisini alırsınız.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Yani kalktım. Uzun zaman sonra otobüse bindim. Okul işte. Sonra çıkışta yeni sayılabilecek arkadaşlarla 5,5 km yürüdük ve sınırsız pizzacıya gidip yedik. Ben alışık değildim ve tuvalete gidip kustum ama feci rahatladım. Yürüyüş zevkliydi, sohbet sardı. Özellikle A.H. ile olan sohbet çok sardı. Daha sonra çıktık ve dağıldık. Eve geldim. Bbamla ufak bir tartışma yaşadık çünkü babam dinlemeyi bilmiyor. Ne yaptın neredeydin dedi. Bir şey yapmadım dışarıdaydım dedim. Hemen arkasından da arkadaşlarla pizza yedik o kadar diyecektim ama fırsat vermeden beni tersledi dışarda olduğunu biliyoruz benimle dalga mı geçiyorsun gibisinden. Öyle işte şimdi çayımla birlikte Terapi dinliyor ve Techolay'da takılıyorum. Bu mesajı gören arkadaşım olursa selam olsun. Bugün zevkliydi. Teşekkürler!
Pizza gibi mükemmel bir yemeğe nasıl alışık olunmaz hocamBen alışık değildim ve tuvalete gidip kustum ama feci rahatladım.