Hangisi?

• Oy verenlerin toplamı
    35
Konuya cevap yazan herkese bir sorum var. Bu soruyu telefon veya bilgisayarınız ikisi de size gayet yeterli şekilde düşünerek mi cevapladınız? Yoksa tamamen birisinin diğerinden daha güçlü olması kararlarınızı mı değiştirdi? Elinizde ki güçsüz cihaz diğerinden daha güçlü olsa kararınız yine değişir miydi? Mesela elinizde çöp bir bilgisayar yerine çok güçlü ve güzel bir bilgisayar olsa veya çok güzel ve kaliteli bir telefon olsa fikriniz değişir miydi?
Bence burada ürünün fiyatından veya değerinden bağımsız işlem gücüne bakılarak cevaplanıyor. Telefon arama işlevini yerine getirebilir, evet yeri geldiğinde Office uygulamaları da kullanılabilir fakat kişinin elinde telefonundan daha eski bir laptop dahi olsa bu tarz işlerin bilgisayara kaydırılacağını düşünüyorum. Yani genel itibariyle bilgisayarın gündelik hayatta çok daha önemli bir yer kapladığı taraftarıyım.

En iyi telefonu da kullansanız en kötü telefonu da kullansanız yapacağınız işler hemen hemen aynıdır, sadece bazı kullanım alışkanlıklarınız değişir. Ama iyi bir bilgisayara sahip olduğunuzda yapabileceğiniz şeylerin sınırı olmuyor. :D Bunun en büyük örneğini kendim bizzat yaşadığım için söylüyorum.

İkisi de önemli bence. Ama bilgisayar daha önemli bana göre. Çünkü bilgisayar oyunları falan güzel oluyor, oynuyorum.

Telefonda pek kaliteli oyunlar yok, eskiden Angry Birds falan vardı süperdi ama o da bir yerden sonra kesmez insanı.

Bir Call of Duty falan oynamak isterim.

İkisi de benim aşklarım. Şaka bir yana başkasıyla iletişim her zaman daha önemli o yüzden öncelik telefon. İletişim harici eğlenmek istiyorsan bilgisayar derdim.

Konuya cevap yazan herkese bir sorum var. Bu soruyu telefon veya bilgisayarınız ikisi de size gayet yeterli şekilde düşünerek mi cevapladınız? Yoksa tamamen birisinin diğerinden daha güçlü olması kararlarınızı mı değiştirdi? Elinizde ki güçsüz cihaz diğerinden daha güçlü olsa kararınız yine değişir miydi? Mesela elinizde çöp bir bilgisayar yerine çok güçlü ve güzel bir bilgisayar olsa veya çok güzel ve kaliteli bir telefon olsa fikriniz değişir miydi?

O pembe hello kitty veya ayıcık kılıflı telefonunuz elinizden gidince ki tepkinizi merak ediyorum şahsen :D. Bana tamamen içinde ki anı veya veriden çok tamamen telefon küçük ve tatlı olduğu için düşüncesi geldi aklıma.

Çok çok dandik bir PC olmadığı sürece telefondan kötü performans göstermesi olası değil zira yaptığunız karşılastırma bana mantıklı gelmedi.

Haklısınız. Ben de zaten sürekli oturmuyorum. Gün içinde çok hareket eden biriyim. Bilgisayarı şu aralar akşam 9-10'dan sonra işlerimi halletmek için açıyorum. Yani çok fazla bilgisayar da telefon da kullanıyorum denemez. Sadece bilgisayar daha önemli.