Herkesin teknolojiyi takip etmesini bekleyemezsiniz. Genel düşünürsek, insanlar bütçesine uygun, hoşuna giden ya da yıllardır kullandığı markanın -arayüze alıştığı için bile olabilir- telefonunu alıyor; işlemci, şebeke alıcısı, Wi-Fi donanımı gibi şeyleri dahi araştırmadan. En nihayetinde telefon bir iletişim aracı ve çağın ihtiyacı. Bu sebeple birinin kullandığı telefondan karakter analizi yapmanın doğruluğunun yüksek olacağını düşünmüyorum; hele bizim gibi telefonların pahalı ve görece zor ulaşılabilir olduğu yerde.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Çok param olsa gidip en pahalı telefonu almam, senede 1 kere değiştiririm 
Sıfır telefon kullanmanın verdiği his güzeldir, kötü olsa bile.

Sıfır telefon kullanmanın verdiği his güzeldir, kötü olsa bile.
En mutlu hayatı Pelinsular ve Eceler yaşıyor kanıtlı onaylıİğrenç glossu ve berbat kokulu şekerli parfümüyle beraber 200 bin liralık elmasını sadece TikTok kaydırmak için kullanan Pelinsu Eceleri tabii ki yargılarım. (Gözünüzde canlandırabildiğime eminim.)
Son düzenleme:
- Makaleler
- 1
Kullandığı telefon sebebiyle kimseyi yargılamam.
Mustckmk
Uzman
İğrenç glossu ve berbat kokulu şekerli parfümüyle beraber 200 bin liralık elmasını sadece TikTok kaydırmak için kullanan pelinsu eceleri tabii ki yargılarım. (gözünüzde canlandırabildiğime eminim.)
Hoca tam olarak bu insanlardan bahsediyorum beni cok yanlış anladilar.
Yargılıyorum. Mesela maaşı asgari ücretin biraz fazlası olup iPhone 15 veya üstü telefon alanlar hard enayi gibi geliyor. Veya S26 Ultra veya Xiaomi'nin son modelini kullananlar marjinal geliyor.
Because The Internet 16
Çalışkan
Modern dünyada insanlar birbirlerini her şey için yargılayabilir ve telefon listede kesinlikle üst sıralarda. Bana kalırsa tamamen saçmalık ama gösteriş toplumu giderek etkisini arttırıyor.
xalvorath
Yetkin
Yaparım ya hiç affetmem açıkçası, bunu hayatımın merkezi yapmam tabii ama genel olarak çıkarımlarım doğru çıkar.
Telefon değil ama giyim, bakım ve davranış konusunda çıkarımlar yaparım. En iyi çıkarımlarımı konuşarak yaparım hatta, işim bu çünkü. Ama biz buna yargılama değil, tanımlama ya da çıkarım yapma desek daha doğru olur. Telefon, marka, araba modeli gibi konular çok çok geri planda kalıyor.
BordoBereli 19
Becerikli
Ben sadece hava atmak için iPhone 17 alıp insanların gözlerine sokmak için her şeyi yapan insanları yargılarım.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Microsoft "Başka bir yöntemle doğrulayın" hatası nasıl çözülür?
- Hybrid Theory
-
8.000-9.000 TL bütçe ile 2K IPS monitör önerisi
- Mustafaymis