Tablet olduğundan beri telefona bakmıyorum bile.
Bence burada ürünün fiyatından veya değerinden bağımsız işlem gücüne bakılarak cevaplanıyor. Telefon arama işlevini yerine getirebilir, evet yeri geldiğinde Office uygulamaları da kullanılabilir fakat kişinin elinde telefonundan daha eski bir laptop dahi olsa bu tarz işlerin bilgisayara kaydırılacağını düşünüyorum. Yani genel itibariyle bilgisayarın gündelik hayatta çok daha önemli bir yer kapladığı taraftarıyım.Konuya cevap yazan herkese bir sorum var. Bu soruyu telefon veya bilgisayarınız ikisi de size gayet yeterli şekilde düşünerek mi cevapladınız? Yoksa tamamen birisinin diğerinden daha güçlü olması kararlarınızı mı değiştirdi? Elinizde ki güçsüz cihaz diğerinden daha güçlü olsa kararınız yine değişir miydi? Mesela elinizde çöp bir bilgisayar yerine çok güçlü ve güzel bir bilgisayar olsa veya çok güzel ve kaliteli bir telefon olsa fikriniz değişir miydi?
Konuya cevap yazan herkese bir sorum var. Bu soruyu telefon veya bilgisayarınız ikisi de size gayet yeterli şekilde düşünerek mi cevapladınız? Yoksa tamamen birisinin diğerinden daha güçlü olması kararlarınızı mı değiştirdi? Elinizde ki güçsüz cihaz diğerinden daha güçlü olsa kararınız yine değişir miydi? Mesela elinizde çöp bir bilgisayar yerine çok güçlü ve güzel bir bilgisayar olsa veya çok güzel ve kaliteli bir telefon olsa fikriniz değişir miydi?
O pembe hello kitty veya ayıcık kılıflı telefonunuz elinizden gidince ki tepkinizi merak ediyorum şahsen. Bana tamamen içinde ki anı veya veriden çok tamamen telefon küçük ve tatlı olduğu için düşüncesi geldi aklıma.