Herkes aynı durumdamı yalnızlık günümüzün bir parçası oldu ilişkiler koptu ama ben alıştım.
Kafam öyle rahat ki üstüne çalışmadığım bir dönem olduğu için çok keyifliyim sabah TV'de God of War oynuyorum akşam Resident Evil 2 remake bir de sade soda ile karışık çerez var.
Bir de pasif gelir yaptığım vakit evden yeminle çıkmam oyunlar benim hayatım gibi oldu şu son dönemde arkamdan o kadar darbeler yedim o yüzden insanlığa küstüm bende insan değilim zaten öyle kodladım beyne.
Bir de pasif gelir yaptığım vakit evden yeminle çıkmam oyunlar benim hayatım gibi oldu şu son dönemde arkamdan o kadar darbeler yedim o yüzden insanlığa küstüm bende insan değilim zaten öyle kodladım beyne.
Atıcılık dersi veriyordum çevreme meslekten gelen bilgiler ile ama çevreyi çok genişletemedim biraz da pahalı bir sektör oradan patlasam gitsem ünlü olsam güzel gelir kapısı olacaktı ama nerede
Atıcılık dersi veriyordum çevreme meslekten gelen bilgiler ile ama çevreyi çok genişletemedim biraz da pahalı bir sektör oradan patlasam gitsem ünlü olsam güzel gelir kapısı olacaktı ama nerede
Uzun süredir böyle konu açmamışım, bugün gününüz nasıl geçti? Neler yaptınız? Ben 1 günlüğüne okula gitmeyip kuzenle buluştum, PS kafeye girdik ve çıkışta yemek yedik. Şu an eve geldim ve CS2 oynuyorum.
Taşınıyorum şu sıralar. Şu an eşyaları taşıma sürecindeyim. Yeni ev her ne kadar küçük olsa da en azından fiber altyapı var; Kıbrıs şartlarında bu gerçekten nimet gibi bir şey. Bir de havuz var, yazın baya iş görür.
Taşınıyorum şu sıralar. Şu an eşyaları taşıma sürecindeyim. Yeni ev her ne kadar küçük olsa da en azından fiber altyapı var; Kıbrıs şartlarında bu gerçekten nimet gibi bir şey. Bir de havuz var, yazın bayağı iş görür.