Gününüz nasıl geçti?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uranos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 40
  • Görüntüleme Görüntüleme 802
  • Etiketler Etiketler
    nasıl
Böyle olabilir hayatım Okul- eve gel-ders-sabaha kadar oyun.

YKS çalışması ile geçen yorucu bir gün. Sınavdan sonra rahatlayacağım diyorum fakat bir dert bittiğinde yeni bir dert başlıyor. Klasik yaşantı.

Valla bizimde hayat parasızlıktan geçilmiyor. Ailenin para durumunu yazılım ile düzeltirsem ne güzel bana

Vallahi bizim de hayat parasızlıktan geçilmiyor. Ailenin para durumunu yazılım ile düzeltirsem ne güzel bana

Atıcılık dersi veriyordum çevreme meslekten gelen bilgiler ile ama çevreyi çok genişletemedim biraz da pahalı bir sektör oradan patlasam gitsem ünlü olsam güzel gelir kapısı olacaktı ama nerede

Atıcılık dersi veriyordum çevreme meslekten gelen bilgiler ile ama çevreyi çok genişletemedim biraz da pahalı bir sektör oradan patlasam gitsem ünlü olsam güzel gelir kapısı olacaktı ama nerede
Yazılımı bırakmasam şu anda zengin olmuş olabilirdim. Ders çalışmayı seviyorum ama kötü yanı bu oldu.

Taşınıyorum şu sıralar. Şu an eşyaları taşıma sürecindeyim. Yeni ev her ne kadar küçük olsa da en azından fiber altyapı var; Kıbrıs şartlarında bu gerçekten nimet gibi bir şey. Bir de havuz var, yazın baya iş görür.

Kıbrıs'amı taşındınız?

Bayağıdır buradayım ya, 5-6 ay oldu sanırım. Ev sahibi eve satacak diye çıkardı maalesef. 3+1'den 2+1'e geçiyoruz ancak en azından daha güzel bir ev.

Bir ara çok gitmek istedim fakat çevre iş düzen ne varsa bozmak gerekiyor.

Almanya için bir şansım vardı onu da düsseldorf Belediyesi ikna olmadı belgelerimi onaylamadılanet ettim kaldım TR'de.

Kıbrıs'ta halam yaşıyor çok güzel yer ama nemliydi 4 sene kadar önce gitmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…