Herkes aynı durumdamı yalnızlık günümüzün bir parçası oldu ilişkiler koptu ama ben alıştım.

Kafam öyle rahat ki üstüne çalışmadığım bir dönem olduğu için çok keyifliyim sabah TV'de God of War oynuyorum akşam Resident Evil 2 remake bir de sade soda ile karışık çerez var.
Böyle olabilir hayatım :D Okul- eve gel-ders-sabaha kadar oyun.

YKS çalışması ile geçen yorucu bir gün. Sınavdan sonra rahatlayacağım diyorum fakat bir dert bittiğinde yeni bir dert başlıyor. Klasik yaşantı.

Bir de pasif gelir yaptığım vakit evden yeminle çıkmam oyunlar benim hayatım gibi oldu şu son dönemde arkamdan o kadar darbeler yedim o yüzden insanlığa küstüm bende insan değilim zaten öyle kodladım beyne.
Valla bizimde hayat parasızlıktan geçilmiyor. Ailenin para durumunu yazılım ile düzeltirsem ne güzel bana :D

Vallahi bizim de hayat parasızlıktan geçilmiyor. Ailenin para durumunu yazılım ile düzeltirsem ne güzel bana :D

Atıcılık dersi veriyordum çevreme meslekten gelen bilgiler ile ama çevreyi çok genişletemedim biraz da pahalı bir sektör oradan patlasam gitsem ünlü olsam güzel gelir kapısı olacaktı ama nerede :D

Atıcılık dersi veriyordum çevreme meslekten gelen bilgiler ile ama çevreyi çok genişletemedim biraz da pahalı bir sektör oradan patlasam gitsem ünlü olsam güzel gelir kapısı olacaktı ama nerede :D
Yazılımı bırakmasam şu anda zengin olmuş olabilirdim. Ders çalışmayı seviyorum ama kötü yanı bu oldu.

Uzun süredir böyle konu açmamışım, bugün gününüz nasıl geçti? Neler yaptınız? Ben 1 günlüğüne okula gitmeyip kuzenle buluştum, PS kafeye girdik ve çıkışta yemek yedik. Şu an eve geldim ve CS2 oynuyorum.
Taşınıyorum şu sıralar. Şu an eşyaları taşıma sürecindeyim. Yeni ev her ne kadar küçük olsa da en azından fiber altyapı var; Kıbrıs şartlarında bu gerçekten nimet gibi bir şey. Bir de havuz var, yazın baya iş görür. 🏊

Taşınıyorum şu sıralar. Şu an eşyaları taşıma sürecindeyim. Yeni ev her ne kadar küçük olsa da en azından fiber altyapı var; Kıbrıs şartlarında bu gerçekten nimet gibi bir şey. Bir de havuz var, yazın bayağı iş görür. 🏊

Kıbrıs'amı taşındınız?

Bayağıdır buradayım ya, 5-6 ay oldu sanırım. Ev sahibi eve satacak diye çıkardı maalesef. 3+1'den 2+1'e geçiyoruz ancak en azından daha güzel bir ev.

Bir ara çok gitmek istedim fakat çevre iş düzen ne varsa bozmak gerekiyor.

Almanya için bir şansım vardı onu da düsseldorf Belediyesi ikna olmadı belgelerimi onaylamadılanet ettim kaldım TR'de.

Kıbrıs'ta halam yaşıyor çok güzel yer ama nemliydi 4 sene kadar önce gitmiştim.