Detaylar
Kim cevapladı?Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Sabah ders çalıştım sonra full yatış. İftarı yaptım otobüs bekliyorum şimdi spora gideceğim.
Son düzenleyen: Moderatör:
Th3RealKayseriLee
Yetkin
Fabrikada zaman öldürmece eve geçiş iftar sonra dinleniyorum. (Ara sıra KPSS ilanlarına bakıp Clash Royale oynuyorum)
- Makaleler
- 23
Pek iyi geçmedi.
Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun süredir böyle konu açmamışım, bugün gününüz nasıl geçti? Neler yaptınız? Ben 1 günlüğüne okula gitmeyip kuzenle buluştum, PS kafeye girdik ve çıkışta yemek yedik. Şu an eve geldim ve CS2 oynuyorum.
Hastanede takıldım, sonra internet kafede oyun ve bilardo oynadık arkadaşımla. Uzun zaman sonra dışarı çıkmak iyi geldi. Modum düşük olduğu için ne cafede ne de bilardoda iyi oynadım. Tabiri caizse bugün cenabet gibiydim ne adam vurabildim ne de deliklere top sokmayı becerdim. (beyazı ıskalamadım ne hikmetse)
Son düzenleme:
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Gayet iyi!
Mert Hoca'dan start verdim.
Lacancı Özne - Bruce Fink kitabını okudum 9 sayfa. Beynim yandı. Bildiğin yandı. Ama zevk aldım.
Müzik dinledim. Mod yükselttim.
10 dakika yürüyüş yaptım.
Kahve içtim. Kuşburnu çayı içtim.
30 kadar şınav çektim.
Mikro adımlar ile makro verim!
Mert Hoca'dan start verdim.
Lacancı Özne - Bruce Fink kitabını okudum 9 sayfa. Beynim yandı. Bildiğin yandı. Ama zevk aldım.
Müzik dinledim. Mod yükselttim.
10 dakika yürüyüş yaptım.
Kahve içtim. Kuşburnu çayı içtim.
30 kadar şınav çektim.
Mikro adımlar ile makro verim!
RamKokusuSeven
Becerikli
İyi geçti mi siz karar verin. Okula gittim geldim kilom ile boş boş şakalar yine. Akşam iftar yemeğine gittim ve whatsapp içinde birkaç kişiyle tartıştım. Yazılım projesi yapmak istiyorum sadece.