Uranos

Üstün
Yer
Adana
Uzun süredir böyle konu açmamışım, bugün gününüz nasıl geçti? Neler yaptınız? Ben 1 günlüğüne okula gitmeyip kuzenle buluştum, PS kafeye girdik ve çıkışta yemek yedik. Şu an eve geldim ve CS2 oynuyorum.

Sabah ders çalıştım sonra full yatış. İftarı yaptım otobüs bekliyorum şimdi spora gideceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Okula gittim. "İnsan" topluluğunun içinde aklıma gelen her şeyi sorguladım. Eve geldim başım ağrıyor. Ve projem üzerinde uğraşıyorum.

Okula gittim ve hırt City'de bir gün daha hayatta kaldım. Eve geldim ancak hiçbir şey yapacak enerjim yok, üstelik hastayım ve zaman su gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun süredir böyle konu açmamışım, bugün gününüz nasıl geçti? Neler yaptınız? Ben 1 günlüğüne okula gitmeyip kuzenle buluştum, PS kafeye girdik ve çıkışta yemek yedik. Şu an eve geldim ve CS2 oynuyorum.

Hastanede takıldım, sonra internet kafede oyun ve bilardo oynadık arkadaşımla. Uzun zaman sonra dışarı çıkmak iyi geldi. Modum düşük olduğu için ne cafede ne de bilardoda iyi oynadım. Tabiri caizse bugün cenabet gibiydim ne adam vurabildim ne de deliklere top sokmayı becerdim. (beyazı ıskalamadım ne hikmetse)

Son düzenleme:
Gayet iyi!

Mert Hoca'dan start verdim.
Lacancı Özne - Bruce Fink kitabını okudum 9 sayfa. Beynim yandı. Bildiğin yandı. Ama zevk aldım.
Müzik dinledim. Mod yükselttim.
10 dakika yürüyüş yaptım.
Kahve içtim. Kuşburnu çayı içtim.
30 kadar şınav çektim.

Mikro adımlar ile makro verim!