Bir ara çok gitmek istedim fakat çevre iş düzen ne varsa bozmak gerekiyor.

Almanya için bir şansım vardı onu da düsseldorf Belediyesi ikna olmadı belgelerimi onaylamadılanet ettim kaldım TR'de.

Kıbrıs'ta halam yaşıyor çok güzel yer ama nemliydi 4 sene kadar önce gitmiştim.

İnsanlar mutlu en azından :D bir de biraz daha özgür bir yer dini açıdan. Türkiyede'ki gibi cadılay bayramı kutlayınca linçlenmiyorsunuz mesela.

Bütün günüm evde geçti. Elime kaynar su dökülüp yaralandığı için duş alamadım.
Bilim kurgu ve gizem seviyorsanız sizlere Vanishing on 7th Street adlı filmi öneririm. Bence etkileyici bir film. İnsanı düşünmeye sevk ediyor.

Yalnızlığa eskiden fazlasıyla maruz kaldığım için alışkınım. Normal geçiyor ama daha mutlu olmam lazım vicdanım mutsuz çünkü.
Nedeni de bana kalsın. Onları yapsam iki tarafta mutlu olacak. Yavaştan bu akşam başladım hızlandırmam lazım.
Onun dısında akşama kadar karın ağrısı vardı. Karın ağrım olduğundan çok bir şey yemedim. Açtım o yüzden. Anca akşam kendime geldim. Şimdi de dinleneceğim.

Teşekkür ederim. Eminim sende iyi birisindir. Buna suphe duymuyorum. Bazi cicekler bazi topraklarda olmuyor bazen.

Katılıyorum. Artık aranan şey manevi değil, insanlar karşısındakini somut nesnelerle seviyor. İyi birisi olmanın bu devirde anlamı kalmadı bana göre. İyiyse " cami yaptırsın" lafını bile duydum.

Günümün yarısı insanlarla papaz olup, azar işitmekten geçiyor. Okula da, işe de gitmek istemiyorum ama el mahkum gidiyoruz işte. 3 aya kadar dayanmaya çalışıyorum.