Arkadaşlar selam, gür ve kalın bir kaşım var maalesef bu durum canımı çok sıkıyor. Özellikle saçlar kısayken çok göze batıyor. Kuaföre gidip kaşlarınızı inceltebilirsiniz demeyin eğer inceltirsem aşırı yapay duracak ki bu da hiç istemediğim bir durum. Bunun bir çaresi var mıdır? Biraz saçma bir dert ama dediğim gibi çok göze batıyor ve canımı sıkmaya başladı. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kuaför inceltirse yapay falan durmaz. Onun tüyosu şu şekilde. Ağda yaptırmayacaksın. Kaşlarının ortasına kesinlikle ağda yaptır ama diğer tarafları makasla inceltsin. Güzel bir kuaföre gitmelisin. Benim gittiğim kuaför hem erkek hem kadın kuaförü ve makasla inceltilecekse erkek kuaförü ilgileniyor.

Kaş ortasına sir ağda, diğer tarafları ise makasla düzeltecek. Yapay durmasın dersen ekstra özen gösterir tabii ki.

Kuaför inceltirse yapay falan durmaz. Onun tüyosu şu şekilde. Ağda yaptırmayacaksın. Kaşlarının ortasına kesinlikle ağda yaptır ama diğer tarafları makasla inceltsin. Güzel bir kuaföre gitmelisin. Benim gittiğim kuaför hem erkek hem kadın kuaförü ve makasla inceltilecekse erkek kuaförü ilgileniyor.

Kaş ortasına sir ağda, diğer tarafları ise makasla düzeltecek. Yapay durmasın dersen ekstra özen gösterir tabii ki.
Bir kez aldırdım gerçekten hem değişmedi ben de yapay durdu. Demem o ki böyle ilaçtır vs. yok mudur?

Tek ilacı kendinle barışık olmak. Sen böylesin, bunu kabul et. Benim de kaşlarım çok kalın ama benim yüzümün karakteristiği bu. Kendimi bu şekilde beğeniyorum. İnan ne yaparsan yap eğreti duracak çünkü sen olduğun halinle sensin.
Güzel biri değilim bunun farkındayım ama bu kaş olayı cidden çok sinirimi bozan bir şey yüzümle alakalı tek derdim bu. Ve bunun çözümü istiyorum sadece.

Ne yolla aldırdığını sorabilir miyim?
İple almıştı.

Berber makasla inceltince hem kötü durmuyor, karakterini bozmuyor hem de fark ediyor.
Aşırı kalınsa lazer epilasyon tek çaren olabilir ya da 2-3 haftada bir kuaföre gideceksin ağda ile alacak ve sen zamanla bu görüntüye alışacaksın :) Olay senin alışman çünkü burada. Yapay durduğundan değil.

Berber makasla inceltince hem kötü durmuyor, karakterini bozmuyor hem de fark ediyor.
Aşırı kalınsa lazer epilasyon tek çaren olabilir ya da 2-3 haftada bir kuaföre gideceksin ağda ile alacak ve sen zamanla bu görüntüye alışacaksın :) Olay senin alışman çünkü burada. Yapay durduğundan değil.
Kendim yapacağım bir şey yok galiba :/

Güzel biri değilim bunun farkındayım ama bu kaş olayı cidden çok sinirimi bozan bir şey yüzümle alakalı tek derdim bu. Ve bunun çözümü istiyorum sadece.

İple almıştı.
Neden kendine böyle davranıyorsun ki? Güzellik nedir? Bakımlı insan en güzel insandır. Bak kendine, spor yap, iyi uyu, sabah yüzünü yıka, dişini fırçala, iyi giyin. Senden özgüvenlisi olmaz dünyada. Kaşın tek çözümü almak ama yüzünün karakteristiğini çok bozarsın. Görmeden de bir şey diyemiyorum şimdi ama arada seyreltilebilir en fazla makasla fazla uzayanları aldırıyorum ben berberde arada sırada o kadar.