Makaleler
20
Yer
Cordis Die
Merhaba arkadaşlar. Bu satıcıdan daha önce ürün alışverişi yapan ya da satıcı hakkında bilgisi olan var mı? HB, Amazon gibi sitelerde Gureller ismiyle satış yapıyorlar, özellikle Elektronik ürünler kapsamında. Ben de ona göre alışveriş yapacağım. Mağaza bu: https://app.hb.biz/g6JXfNhF4Isl

Son düzenleyen: Moderatör:
Satıcı çok sorun değil Hepsiburada'da da. Bir sorun olursa muhattabın Hepsiburada olur. Arıza çıkarsa bile satıcı, Hepsiburada yardımcı olur.
GPT'ye satıcıyı sordurdum fakat pek iç açıcı şeyler söylemedi ya, çekindim biraz. Teşhir ürün ya da hasarlı ürün içeriği diye çok şikayet var.

Eger teshir urun gibi bir sorun olursa iade edersin. Fakat maalesef zaman kaybi olur. Bence alacagin seyi baska birisi satiyorsa baskasindan al.
Migros Sanal Market ya da Beymen satıyor farklı olarak. Onun dışında bütün büyük alışveriş sitelerinde Güreller satıyor.

Beymen ve Migros teshir urun satmiyor. Satsalar bile belirtirler. Tercihini bence bu ikisinden yana kullan. En azindan zaman kaybi yasamazsin sonra.
Beymen ne ayak peki, ben hiç bilmiyorum Beymen'i. Giyim mağazası falan diye biliyorum. Elektronik ürün satışlarında problem yaşar mıyım?

Beymen ne ayak peki, ben hiç bilmiyorum Beymen'i. Giyim mağazası falan diye biliyorum. Elektronik ürün satışlarında problem yaşar mıyım?
Beymen genelde luks esyalar satan bir marka. Gucci'nin ithalatciligini yaptiklarini biliyorum. Ayrica diger pahali segment urunleri de satiyorlar. Guvenebilirsin. Sahibi Hasan Arat. Gecen seneki Besiktas'in baskani.

Beymen genelde luks esyalar satan bir marka. Gucci'nin ithalatciligini yaptiklarini biliyorum. Ayrica diger pahali segment urunleri de satiyorlar. Guvenebilirsin. Sahibi Hasan Arat. Gecen seneki Besiktas'in baskani.
Beymen'e de Güreller veriyormuş malı, şimdi baktım da. Neyse artık, nasip olmayacak:D