Bana konu bir tık trol gibi geldi bilmiyorum belki gerçekte olabilir anlayamadım normal bir insan şak diye 20k yatırmaz bir siteye.

Kankam ne troll'u anlamadim. Siteyle gorustuk hatta.

Dostum adam demek oynuyor oyunu ve hesap satın almak istiyor adamın yatırdığı meblağ ilgilendirmez. Adam mağdur ve destekten cevap alamamış sesini duyurmaya çalışıyor ve duyurdu.

İtemsatış gercekten destek kismini degismesi lazim ya da daha fazla denetim gelmesi lazim. PUBG Mobile satim kismindan ben siteyi 3 yıldır kullanıyorum ama PUBG Mobile satısı gercekten sorunlu. Karsidaki elamanin ustelik 24 basarili ilani vardi.

IMG_0424.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten yüksek ihtimalle hesapta başka birinden form ile çekilmiş.

+İtemsatış gercekten destek kismini degismesi lazim ya da daha fazla denetim gelmesi lazim PUBG Mobile satim kismindan ben siteyi 3 yıldır kullanıyorum ama PUBG Mobile satısı gercekten sorunlu karsidaki elamanin ustelik 24 basarili ilani vardi.

Onu yapmak çok kolay 5 liralık ilan açarsın yan hesabından sürekli alıp anında onaylarsın.

Keşke PUBG hesabıda ban yesede adamın elinde patlasa.

Itemsatisa baksana canli destek calisyor mu cubku ben yazamiyorum sanirsam bana ban attilar.

İtemsatış'tan 20k civari hesap aldim. Hesabin aciklamasi ve ilanin basligi temız bag oldugunu yaziyordu. Kendisine de sordum bunu hesapta sorun var mi diye, yok dedi. Hesabı satin aldim, onaylamadan talep gec misine baktim ve hesap calinti. Farkli bir form atilmis, hesap geri cekiliyor, form isleniyor. Yani hesabi benden calmaya da calisyorlardi. Siteye problemimi acikladim, kimse umursamadi.
Onermiyorum İtemsatış'i kimseye.

Eki Görüntüle 215472
Eki Görüntüle 215473
Eki Görüntüle 215474

Arkadaşlar parami bir sekilde aldim kullanciya gitmedigini icin site havuzunda kaldi ve ben kanit atinca ortada kaldi satici her şey iyi gidiyor derken bu sefer satici hâlâ sitede ve durmadan beni rahatsiz edip kufurler yaziyor ve tehdit ediyor boyle kisileri neden sitede bekletiyorlar anlamadim.

Son düzenleme:
Itemsatisa baksana canli destek calisyor mu cubku ben yazamiyorum sanirsam bana ban attilar.

Arkadaşlar parami bir sekilde aldim kullanciya gitmedigini icin site havuzunda kaldi ve ben kanit atinca ortada kaldi satici her şey iyi gidiyor derken bu sefer satici hâlâ sitede ve durmadan beni rahatsiz edip kufurler yaziyor ve tehdit ediyor boyle kisileri neden sitede bekletiyorlar anlamadim.
Bir daha da geri çekilmesi 1 dakika olan hesap için büyük meblağlarda para vermeyin.