Pisicik

Becerikli
Yer
Bursa
Herkese selam. Güvenilir ve aynı zamanda kaliteyi bozmadan duvar kağıdı edinebileceğim siteler önerir misiniz? Çoğu site indirirken kaliteyi düşürüyor. Örneğin, 2K duvar kağıdı indiriyorum, bulanık ve düşük kaliteli görünüyor.

İki tane sorunsuz kullanıyorum bende, ikisinden de çok memnunum. Güvenilirler.

İki tane sorunsuz kullanıyorum bende, ikisinden de çok memnunum. Güvenilirler.

İndirdiğim görsellerin sağ alt köşesine "wallpaperswide.com" yazısı ekliyor hocam. Görev çubuğu olsa sıkıntı değil ama TranslucentTB kullanıyorum.

Nasıl, ne tür duvar kağıdı arıyorsun?
Bir tür tercihim yok. Genel olarak hangisi hoşuma giderse çekiyorum. Sadece görüntü kalitesine takıntım var.

Duvar kağıdı arşivleri oluşturup ev ve ofis ortamında slayt olarak kullanıyorum. Elimdekilerden sıkıldım ve değişiklik yapmaya karar verdim.

Bir tür tercihim yok. Genel olarak hangisi hoşuma giderse çekiyorum. Sadece görüntü kalitesine takıntım var.

Duvar kağıdı arşivleri oluşturup ev ve ofis ortamında slayt olarak kullanıyorum. Elimdekilerden sıkıldım ve değişiklik yapmaya karar verdim.

Bende 6.2K'ya kadar kendi çekimim fotoğraflar var. Hoşuna giderse al indir:

Daha bir ton var ama klasor yapmaya üşendim. Şimdilik bunları koydum. İlerleyen zamanlarda böyle asiri yüksek çözünürlüklü wallpaperler içeren bir konu açacağım.