Herkese selam. Güvenilir ve aynı zamanda kaliteyi bozmadan duvar kağıdı edinebileceğim siteler önerir misiniz? Çoğu site indirirken kaliteyi düşürüyor. Örneğin, 2K duvar kağıdı indiriyorum, bulanık ve düşük kaliteli görünüyor.
Detaylar
Kim cevapladı?Hocam wallpaper abyss kendim kullanıyorum istediğiniz tarz arama yapıyorsunuz beğendiğiniz resmin üstüne tıklayın sonra büyük sayfada açılınca sağ tık fark kaydet.
İki tane sorunsuz kullanıyorum bende, ikisinden de çok memnunum. Güvenilirler.
wallpaperswide.com
WallpapersWide.com - Free 4K & 8K UltraHD Desktop Backgound Wallpapers for UHD TV, Ultra Widescreen Desktop, Tablet, Smartphone & Multi Display | Page 1
WallpapersWide.com - Free High Quality Desktop Backgound Wallpapers in 4K & 8K UHD for Ultra HD TV, Ultra Widescreen Desktop, Tablet, Smartphone & Multi Display gaming setups for nView & Eyefinity (Dual & Triple monitor configuration) | Page 1
İndirdiğim görsellerin sağ alt köşesine "wallpaperswide.com" yazısı ekliyor hocam. Görev çubuğu olsa sıkıntı değil ama TranslucentTB kullanıyorum.İki tane sorunsuz kullanıyorum bende, ikisinden de çok memnunum. Güvenilirler.
WallpapersWide.com - Free 4K & 8K UltraHD Desktop Backgound Wallpapers for UHD TV, Ultra Widescreen Desktop, Tablet, Smartphone & Multi Display | Page 1
WallpapersWide.com - Free High Quality Desktop Backgound Wallpapers in 4K & 8K UHD for Ultra HD TV, Ultra Widescreen Desktop, Tablet, Smartphone & Multi Display gaming setups for nView & Eyefinity (Dual & Triple monitor configuration) | Page 1wallpaperswide.com
İndirdiğim görsellerin sağ alt köşesine "wallpaperswide.com" yazısı ekliyor hocam. Görev çubuğu olsa sıkıntı değil ama TranslucentTB kullanıyorum.
Hocam ben görev çubuğu kullandığım için, hiç gözüme çarpmadı bile o. Şimdi siz deyince fark ettim.
https://wall.alphacoders.com/ şunda yazı olmaması lazım ama. Arkadaş ile ortak attığımız. Oda çok başarılıdır.
Herkese selam. Güvenilir ve aynı zamanda kaliteyi bozmadan duvar kâğıdı edinebileceğim siteler önerir misiniz? Çoğu site indirirken kaliteyi düşürüyor. Örneğin, 2K duvar kâğıdı indiriyorum, bulanık ve düşük kaliteli görünüyor.
Site değil ama çok popüler ve güzeldir.
Hocam ben görev çubuğu kullandığım için, hiç gözüme çarpmadı bile o. Şimdi siz deyince fark ettim.
https://wall.alphacoders.com/ şunda yazı olmaması lazım ama. Arkadaş ile ortak attığımız. Oda çok başarılıdır.
Benim de hakikaten hiç gözüme çarpmadı.
DarthGorsoy
Bilgin
Nasıl, ne tür duvar kağıdı arıyorsun?
Bir tür tercihim yok. Genel olarak hangisi hoşuma giderse çekiyorum. Sadece görüntü kalitesine takıntım var.
Duvar kağıdı arşivleri oluşturup ev ve ofis ortamında slayt olarak kullanıyorum. Elimdekilerden sıkıldım ve değişiklik yapmaya karar verdim.
DarthGorsoy
Bilgin
Bir tür tercihim yok. Genel olarak hangisi hoşuma giderse çekiyorum. Sadece görüntü kalitesine takıntım var.
Duvar kağıdı arşivleri oluşturup ev ve ofis ortamında slayt olarak kullanıyorum. Elimdekilerden sıkıldım ve değişiklik yapmaya karar verdim.
Bende 6.2K'ya kadar kendi çekimim fotoğraflar var. Hoşuna giderse al indir:
Daha bir ton var ama klasor yapmaya üşendim. Şimdilik bunları koydum. İlerleyen zamanlarda böyle asiri yüksek çözünürlüklü wallpaperler içeren bir konu açacağım.