truth

Becerikli
Sosyal medyayı aylardır kullanmıyorum; ekşi sözlük'ü de bıraktım zaten resmen leş yuvası olmuş.

Güvenebileceğim, gerçekten clickbait içermeyecek, tarafsız bir haber sitesi arıyorum.

Lütfen "bütün haber sitelerine bak, hepsi aynı şeyi söylüyorsa doğrudur" gibi bir mantıkla yaklaşmayın; hepsi birbirinin kopyası gibi.

Bir dönem ben de çok aradım ancak ne yazık ki dilediğim gibi bir haber sitesi bulamadım. Öyle bir haber sitesi olduğunu da düşünmüyorum.

X önerilmiş ancak kullanmıyorsanız uzak durun. Hayatınızdaki sinir stresi arttırıyor. Haber sayfası iyi olabilir ancak kitlesi o kadar berbat ki, uzak durmakta fayda var. X adamı kanser eder.

X kullanıyorsan BPT haber güvenilir. Yanlış haber yaptıklarını görmedim.

Yanlış haber demiyorum, güvenilir diyorum. Ayrıca BPT güvenilir değildir; ragebait bir haber kuruluşudur. Telegram kanallarını takip ederdim zamanında. Solcu Gazete gibi vibe veriyor.

Bir dönem ben de çok aradım ancak ne yazık ki dilediğim gibi bir haber sitesi bulamadım. Öyle bir haber sitesi olduğunu da düşünmüyorum.

X önerilmiş ancak kullanmıyorsanız uzak durun. Hayatınızdaki sinir stresi arttırıyor. Haber sayfası iyi olabilir ancak kitlesi o kadar berbat ki, uzak durmakta fayda var. X adamı kanser eder.

Dostum ben artık Gemini'ye "gündemde ne var" diye sormaya başladım. Promptlarla haberin doğruluğunu ayırt etmeye başladık artık bu noktaya geldik.
Bunun dışında Google Haberler kullanıyorum.

Kısa cevap; yok. Böyle bir ortamda hiçbir haber kuruluşu istese de güvenilir olamaz, hayatta kalamaz. Yapabileceğin en iyi şey birçok kaynağı takip edip kendi süzgecinden geçirmek. Sıradan bir vatandaşa da bunu önermem.

Zaytung vardı mesela eskiden, artık hepsi Zaytung oldu.