6 taksit avantajından dolayı ben de bilgisayar toplarken birkaç parçayı buradan almıştım. Arkadaşların dediği gibi önemli olan ürünün satıcısı. Ayrıca iade gibi konularda idefix'in kendi sattığı ürünlerde sorun yaratacağını düşünmüyorum.

Arkadaşlar az önce Hifilife ile görüşüp durumu anlattım. İdefix'te bu ürün 17.000'e satılıyor, sizde 28.000 dedim. Sahte midir, nedir, alıp size getirsem inceler misiniz dedim. Bağlantıyı istediler WhatsApp'tan gönderdim. Sahte olmaz dediler, satıcısı İdefix dediler. Müdürümle görüşüp size geri döneyim dediler. 10 dakika sonra arandım ve şöyle bir incelik yaptılar. Beyefendi dilerseniz size bu ürünü İdefix'teki fiyattan biz size satabiliriz dediler. Şu an İdefix'ten verdiğim siparişimi iptal edip Hifilife'ten satın alıyorum. Resmi distribütöründen alarak ayrı İdefix'ten alışveriş yapmayarak ayrı içim çok daha rahat edecek ve mutlu olacağım. Teşekkür ederim.

Arkadaşlar az önce Hifilife ile görüşüp durumu anlattım. İdefix'te bu ürün 17.000'e satılıyor, sizde 28.000 dedim. Sahte midir, nedir, alıp size getirsem inceler misiniz dedim. Bağlantıyı istediler WhatsApp'tan gönderdim. Sahte olmaz dediler, satıcısı İdefix dediler. Müdürümle görüşüp size geri döneyim dediler. 10 dakika sonra arandım ve şöyle bir incelik yaptılar. Beyefendi dilerseniz size bu ürünü İdefix'teki fiyattan biz size satabiliriz dediler. Şu an İdefix'ten verdiğim siparişimi iptal edip Hifilife'ten satın alıyorum. Resmi distribütöründen alarak ayrı İdefix'ten alışveriş yapmayarak ayrı içim çok daha rahat edecek ve mutlu olacağım. Teşekkür ederim.
Güle güle kullanın, "Gel abi ben sana aynı fiyattan vereceğim." durumu yaşanmış. İdefix de güvenilirdi ancak içinize sinmesi daha önemli tabii ki.

Merhaba,

Gerçekte bu siteden hayatta alışveriş yapmazdım, bu da zaten ilk alışverişim ancak %40'lık bir indirim oranı görünce dayanamadım ve şirketi zarara uğrattığımı düşünerek iyi yaptığıma da inanıyorum açıkçası hahaha. 🤣

Kendi sitesinde 28.000 TL'ye satılan bu ürün nasıl olur da İdefix'te 16.900 TL'ye satılır? Sözde indirimsiz 18.000 TL'ymiş. Bozuk, sorunlu vs olması olası mı?

Bu hoparlörü tavsiye üzerine satın alıyorum.
İdefix, D&R bunlar iade konusunda çok sıkıntılı firmalardan biridir. Kutuyu açtıysan THH gitmeden iade aldırmana imkan yok. Son ürün konusuna gelirsek çok yüksek ihtimalle iade ürünüdür.