Detaylar
Kim cevapladı?Güvenilir, alabilirsiniz.
GhostRileyy
Uzman
Bir kez klavye alışverişi yaptım. Sipariş kısmında adresi yanlışlıkla okuduğum ilçeye vermiştim. Hemen müşteri hizmetleri ile görüşüp hallettirmiştim. İlgilenmişlerdi. Müşteri temsilcisi kısmı da iyi bence.Gaming.Gen.TR güvenilir mi? Hazır sistem alacağız da abime, güvenilir mi?
Son düzenleyen: Moderatör:
Asily 20
Üstün
Evet güvenilir.Gaming.Gen.TR güvenilir mi? Hazır sistem alacağız da abime, güvenilir mi?
Güvenilir ama mükemmel de bir site değil. Olumsuz yorumları onaylamadıklarını bizzat gördüm.
Nasıl gördünüz?Güvenilir ama mükemmel de bir site değil. Olumsuz yorumları onaylamadıklarını bizzat gördüm.
Yazdığım yorumu onaylamadılar. Güzel yorum yapınca saniyesinde onaylıyorlar ama.
Herkese günaydın arkadaşlar. Sanırsam 3-4 gün önce monitörde birçok ölü piksel çıktığına dair bir yorum yapmıştım, hatırladığım kadarıyla da görselleri ekleyip onun dışında da olumsuz hiçbir şey demeyip 3-4 yıldız verip göndermiştim. Beklediğim gibi yorumum yok fakat ondan önce soğutucuya verdiğim olumlu yorum anında yayına alınmış 
Benim yorumumu yayınlamayıp, yayınladıkları diğer bir yorum
- DarthGorsoy
- dell gaming gen ölü piksel piksel
- Forum: Web ve Mağaza Alışverişlerinde Yaşanan Sorunlar
Yazdığım yorumu onaylamadılar. Güzel yorum yapınca saniyesinde onaylıyorlar ama.
Herkese günaydın arkadaşlar. Sanırsam 3-4 gün önce monitörde birçok ölü piksel çıktığına dair bir yorum yapmıştım, hatırladığım kadarıyla da görselleri ekleyip onun dışında da olumsuz hiçbir şey demeyip 3-4 yıldız verip göndermiştim. Beklediğim gibi yorumum yok fakat ondan önce soğutucuya verdiğim olumlu yorum anında yayına alınmış
![]()
- DarthGorsoy
- dell gaming gen ölü piksel piksel
- Forum: Web ve Mağaza Alışverişlerinde Yaşanan Sorunlar
Yani pek böyle bir şey yapacaklarını sanmıyorum o anlık yanlış bir şey olmuştur.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
-
Selim Öztürk isimli içerik üreticisi, fikirleri tamamen GSMArena'dan çalıyor
- THE KEROXEA
-
-
-
-
-
Unreal Engine 9.904,51 TL değerindeki ücretsiz Unreal Engine (FAB) assetleri