Çok bilindik olduğunu biliyorum ama hakkında Ekşi Sözlük ve Şikayetvar'da yazılan yorumları okudum ve gerçekten korkuyorum. Hazır sistem alacaktım ama ürünün 1 ayı geçkin sürede gelmediğinden tütün iade-değişim-cayma hakkını kullandırtmamak için her şeyi yaptıklarına kadar bir sürü kötü yorum okudum. Bu kadar kötü bir firma mı, mağdur olur muyum?
Detaylar
Kim cevapladı?Tabii ki güvenilir. Şikayetvar üzerinde her satıcı ve site için şikayet var. Ona bakarsan hiçbir satıcı güvenilir değil.
Blackraven
Üstün
Şikayetvar'a girip Apple başta olmak üzere bütün firmaları tek tek araştırın memnun olmayan, şikayet yazan onlarca, yüzlerce hatta binlerce insan bulursun. İnsanların şikayetlerini yazdığı bir siteye girip Aa şikayet var mış demek bence mantıksız. Dünyada hiçbir firma %100 müşteri memnuniyeti ile çalışamaz. %99.9 ile çalışan adamdan bile şikayet o %0.01 binlerce kişi eder.
Ayrıca şikayet yorumlarını okurken her zaman taraflı yorumlar okuduğunuzu unutmamanız gerekir. Firmalar tertemiz demiyorum ama bazı kullanıcılar %100 haksız olduklarını bildikleri durumda dahi taraflı yorumlar yazıp toplumsal desteği kendi taraflarına alarak işlerini çözmeye çalışıyorlar.
Ayrıca şikayet yorumlarını okurken her zaman taraflı yorumlar okuduğunuzu unutmamanız gerekir. Firmalar tertemiz demiyorum ama bazı kullanıcılar %100 haksız olduklarını bildikleri durumda dahi taraflı yorumlar yazıp toplumsal desteği kendi taraflarına alarak işlerini çözmeye çalışıyorlar.
Şikâyeti olmayan bir firma bulamazsın. İncehesap’tan daha yeni ürün satın aldım. Gecesinde kargo sözleşmesi düzenlendi, ertesi gün bölgeme transfer edildi. Yarın da gelecek. Yani kargoda sorun yaşamazsın diye tahmin ediyorum.
- Makaleler
- 1
O zaman Apple, Samsung, MSI veya ASUS'ta güvenilmez hocam. Şikayeti olmayan marka bulamazsınız. Güvenilir İncehesap.
Arkadaşlar Şikayetvar'in şikayet yazmak için olan bir site olduğunu biliyorum ama ekşi sözlükteki entrylerde de büyük çoğunluğu kötü yorumdu, Hepsiburada yorumlarında da kötü yorumlar gördüm. Bu biraz düşündürdü. Yine de alacağım sanırım çünkü anlık olarak ucuza ve cashback ile satan başka yer görmedim.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hadi ama, Ekşi'ye kim birini övmek için entry girdi ki? Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Kargoyu açarken kargocuyu bekletip video eşliğinde kutunuzu kontrol edin.Arkadaşlar Şikayetvar'in şikayet yazmak için olan bir site olduğunu biliyorum ama Ekşi Sözlük'teki entrylerde de büyük çoğunluğu kötü yorumdu, Hepsiburada yorumlarında da kötü yorumlar gördüm. Bu biraz düşündürdü. Gene de alacağım sanırım çünkü anlık olarak ucuza ve cashback ile satan başka yer görmedim.
Kargocunun yanında video çekip kargocuyu bekletebileceğini sanmıyorum. Şahsen bana gelen kargocular kargoyu verdikleri gibi hemen gidiyorlar. Kutuda sorun varsa zaten bekletirim veya kabul etmem ama onun dışında kargomu kargocunun yanında açmıyorum.Hadi ama, Ekşi'ye kim birini övmek için entry girdi ki? Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Kargoyu açarken kargocuyu bekletip video eşliğinde kutunuzu kontrol edin.
Biraz pahalı bir şey alırsam ise kesintisiz video kaydına alıyorum.
Ama mesajında yazdığın için söyledim yani kargocunun bekleyeceğini pek sanmam. Mesela daha bir sürü dağıtımım var bekleyemem derse?
Ben de öyle düşünüyorum. Kargoyu açarken video çeksem olmaz mı? Kargoda görünür bir sorun varsa orda almam zaten.Kargocunun yanında video çekip kargocuyu bekletebileceğini sanmıyorum. Şahsen bana gelen kargocular kargoyu verdikleri gibi hemen gidiyorlar. Kutuda sorun varsa zaten bekletirim veya kabul etmem ama onun dışında kargomu kargocunun yanında açmıyorum.
Biraz pahalı bir şey alırsam ise kesintisiz video kaydına alıyorum.
Ama mesajında yazdığın için söyledim yani kargocunun bekleyeceğini pek sanmam. Mesela daha bir sürü dağıtımım var bekleyemem derse?